Moty Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června před 11 hodinami, Jeronimo napsal: Zase jsem přesčas ještě že chodiíš zvedat železa, páč tohle by Ti jinak zlomilo předloktí 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Stále každý den modré krásky 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června před 1 hodinou, Moty napsal: ještě že chodiíš zvedat železa, páč tohle by Ti jinak zlomilo předloktí Jojo, většinou je nosím pod nohavcí, ale na to už je horko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Stále každý den modré krásky To kazdopadne, OWG 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června (upraveno) Upraveno 18. června uživatelem Pozorovatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června před 15 hodinami, Jeronimo napsal: Zase jsem přesčas Nejdřív jsem si bez brýlí myslel, že je to budík, ale pak jsem si je nasadil na nos a žasnul. Jsem velkej kluk, ale na tohle bych neměl, maximálně tak v kapse batohu. Ale to by mi ten batoh asi protrhlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června teraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června před 3 minutami, Leviathann napsal: Nejdřív jsem si bez brýlí myslel, že je to budík, ale pak jsem si je nasadil na nos a žasnul. Jsem velkej kluk, ale na tohle bych neměl, maximálně tak v kapse batohu. Ale to by mi ten batoh asi protrhlo. Je to fakt hrůza. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Tohle kombo mi dělá radost:-) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června S Němcama do Nemecka... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Nedá sa furt nosiť DJ41. Dnes krasa na iny sposob. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Před hodinou, Kostra napsal: Tohle kombo mi dělá radost:-) Vypada to dobre !Pohodlny je ten seatbelt ze ? Tez si jej nemuzu vynachvalit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Tyhle mám už léta a nikdy bych je neprodal… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června před 18 hodinami, Jeronimo napsal: Zase jsem přesčas K tomu se dostává i autodrom+labutě? Kamarád měl podobný a je to kus železa teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Před hodinou, ATOM napsal: Vypada to dobre !Pohodlny je ten seatbelt ze ? Tez si jej nemuzu vynachvalit.... Děkuji a jak píšeš, pohodlíčko maximální;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června každý deň 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se