Vit Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září SEIKO Tuna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Rychlo-bašta pro děcka v podání táty... + Alpinisty (pólrajch by měl radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Marky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 3 hodinami, Jeronimo napsal: To by klidně šlo. Na Tvoji ruce to je pecka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Ola gangstas, Have a SHOCKing weekend 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Cuba Libre + Vodní dýmka + kamarádi = dnes ještě bude spousta srandy Hele - bordel na cifru. S dvojkou v žíle je mi to celkem fuk 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září (upraveno) Dnes zelenou špfcku a může se vyrazit Upraveno 7. září uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Kafe musi byt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září před 9 hodinami, mlsoun1 napsal: Na Tvoji ruce to je pecka Taky to tak cítím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září před 22 minutami, ATOM napsal: Kafe musi byt Nelze nesouhlasit ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září dycky skončim u toho, že lepší, pohodlnější, hezčí...hodinky nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září před 6 minutami, horskjan napsal: Nelze nesouhlasit ️ Tak uz je mas, toto jsou velmi povedene legendarni Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Krásné ránko 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září před 13 minutami, mlsoun1 napsal: Krásné ránko ten tah je pěknej... já k těm gs žádnej nemám, tak jsem ho nakonec objednal novej - v koscomu - protože nebyl tak drahej jak jsem čekal, "jen" 12tis víc jak půlka ceny hodinek... snad mi dorazí k padesátinám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září před 13 minutami, ATOM napsal: Tak uz je mas, toto jsou velmi povedene legendarni Seika Jo, jo, byla to s kolegou tady rychlá domluva a od čtvrtka na ruce. Seiko mám hodně rád, SKXa mě zatím nějak míjela, tak jsem si konečně "doplnil vzdělání" Je to fajn zjištění, že i opravdu levné hodinky umí dělat velkou radost na ruce - nejdřív Alpinisty a teď i tyhle SKX... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Máme to tu na severu prostě krásný. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září před 28 minutami, kaktusář napsal: ten tah je pěknej... já k těm gs žádnej nemám, tak jsem ho nakonec objednal novej - v koscomu - protože nebyl tak drahej jak jsem čekal, "jen" 12tis víc jak půlka ceny hodinek... snad mi dorazí k padesátinám Mě se ten tah moc nelíbí abych byl upřímný Taky jsem objednal klasický tah,ač levněji Zase ten Tvůj bude určitě více elegantní,takže se těším s Tebou a přeji ať ho máš co nejrychleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září před 19 minutami, Borra napsal: Máme to tu na severu prostě krásný. PerfektníSkočil jsi si tam po ránu?Na osvěžení to je super 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Právě teď, mlsoun1 napsal: PerfektníSkočil jsi si tam po ránu?Na osvěžení to je super Jsem tam kazdej den a není nic lepšího, než ranní plavání, totálně ti to zlepší den k lepšímu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se