rekib1 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna před 19 hodinami, ivan_989 napsal: ---topka ty AT....mají něco do sebe :)...ten teak jim dává punc elegance...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna před 16 minutami, rekib1 napsal: ---topka ty AT....mají něco do sebe :)...ten teak jim dává punc elegance...:) Vďaka tie dnešné nové modely bez "prken" mi prídu jak chlap s oholenym obočím. Ksicht tam je, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna před 10 minutami, ivan_989 napsal: Vďaka tie dnešné nové modely bez "prken" mi prídu jak chlap s oholenym obočím. Ksicht tam je, ale... Ty nové se moc nepovedli..když AT tak se svislým či vodorovným teakem...:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna V 16. 1. 2025 v 10:26, nizkotucnytvaroh napsal: Jsou skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Terajšie modely s “hladkými” ciferníkmi nie sú žiadne nóvum, je to len návrat pred rok 2010…a tie hodinky sú do dnes veelmi fajn 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Výbava na lyže (snb) do Rakouska, aneb co vzít. Trvalo mi to snad déle, než sbalit oblečení připadám si, jako moje žena při výběru kabelek a to ještě asi budu mít Garminy, jelikož data…jezdíte na lyže se svými kousky? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Na lyže se svými kousky jezdím, ale na lyžích nikoli. Pokud hodláš jezdit s masivními hodinkami s ocelovým náramkem, přeji v případě blbého pádu Tvému zápěstí mnoho štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Teď jsem si všiml, že mám dnes třetí narozeniny na fóru, takže díky všem za rady a inspirace a takto: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna před 7 minutami, Bert napsal: Na lyže se svými kousky jezdím, ale na lyžích nikoli. Pokud hodláš jezdit s masivními hodinkami s ocelovým náramkem, přeji v případě blbého pádu Tvému zápěstí mnoho štěstí. Jezdit s nimi nebudu (teď koukám, že jsem to vlastně napsal jako dvojsmysl), to budu mít Garminy, maximálně něco drobnějšího na textilu…je fakt, že při pádu by to nebylo úplně dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Výborně. Této myšlenky se drž 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Pivo.... koule....Uniony.... dokonalá kombinace 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Díky za chválu, @OndraPod &@nazdarhodiny. BTW: takhle normálně vypadáme, když sem sdílíme ty hezké fotky 9 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna tohle je nejdýl kvetoucí orchidej, jakou jsem zažil, kvete víc jak dva měsíce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Neviem neviem ci nedostanu braceka panoreserve… 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Nez prezuju na garminy pred bezkovanim. Konecne se mi podarilo vyfotit tu bublinu skla nad cifrem - pozehnane ranni svetlo @kaktusář paradni kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 37 minutami, nazdarhodiny napsal: Nez prezuju na garminy pred bezkovanim. Konecne se mi podarilo vyfotit tu bublinu skla nad cifrem - pozehnane ranni svetlo @kaktusář paradni kousek děkuji bublina je super, bubliny mám moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Dotykovky po velmi dlouhé době 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Luhačovice? Výborně, máš jednoho bludišťáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se