FantasticFabio Odesláno čtvrtek v 18:57 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:57 před 50 minutami, Gustaf napsal: Bamue a čučet na Nesedej si moc blízko, kdyby jim vyletěl puk 1 1
Gustaf Odesláno čtvrtek v 19:06 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:06 (upraveno) Jako mám ještě prastarou telku s 3D... Takže nic není nemožné Upraveno čtvrtek v 19:06 uživatelem Gustaf
Zdenek1307 Odesláno čtvrtek v 19:19 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:19 před 11 minutami, Gustaf napsal: Jako mám ještě prastarou telku s 3D... Takže nic není nemožné Jestli je 3D telka prastara tak my se divame v jeskyni na obrazky na stene Musim provest aktualizaci. Upgrade 1
Gustaf Odesláno čtvrtek v 19:24 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:24 před 4 minutami, Zdenek1307 napsal: Jestli je 3D telka prastara tak my se divame v jeskyni na obrazky na stene Musim provest aktualizaci. Upgrade Hele, stará LG a maká už docela dlouho. Kupoval jsem jí, když byl boom těch 3d filmů a brýlí....a to už je nějakých let zpátky.
Zdenek1307 Odesláno čtvrtek v 19:34 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:34 před 8 minutami, Gustaf napsal: Hele, stará LG a maká už docela dlouho. Kupoval jsem jí, když byl boom těch 3d filmů a brýlí....a to už je nějakých let zpátky. Ja jsem porad pozadu. Doma jsme paf z HD obrazu Na to nase obcasne sledovani to staci.
FantasticFabio Odesláno čtvrtek v 19:38 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:38 před 2 minutami, Zdenek1307 napsal: Ja jsem porad pozadu. Doma jsme paf z HD obrazu Na to nase obcasne sledovani to staci. Klucka, nezapomeňte, žetoje vlákno vo hodinkách….. 1
Gustaf Odesláno čtvrtek v 19:48 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:48 před 12 minutami, Zdenek1307 napsal: Ja jsem porad pozadu. Doma jsme paf z HD obrazu Na to nase obcasne sledovani to staci. Tak on snad stejně nikdo ve 4k nebo full HD nevysílá, takže cajk @FantasticFabio jasný.... už mlčím 1
Zdenek1307 Odesláno čtvrtek v 19:48 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:48 před 9 minutami, FantasticFabio napsal: Klucka, nezapomeňte, žetoje vlákno vo hodinkách….. Na ruce ted nemam nic, v ruce Plzen 12° 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se