shewcza Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Dnes Fortis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Unboxing ale taky není úplně špatnej úkol...jsem zvědav A vzhledem k tomu, že dáváš velikostně PAM, tak bys jedny mohl za BP celkem hladce vyměnit To jo, úkol je to taky parádní, o tom žádná:-) BP by velikostně šly, to už mám odzkoušené, teď už jen našetřit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 @shewcza - to vypadá,jako že v rezervě natahuje je nějaký kus vlasu,doufám,že to není pravda,ale na fotce to tak vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 @Pivas to je na sklíčku tyhle hodinky mám prozkoumané i pod mikroskopem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Jubi je stejně nej tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 17 hodinami, Filip.J napsal: To už je fakt docela ... Já už s hodinkama skončil, dokud nebude novej model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Konec napínání, Divingstar to je. Na první dobrou jsem naprosto unešen:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 8 minutami, Kostra napsal: Konec napínání, Divingstar to je. Na první dobrou jsem naprosto unešen:-) gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Při pátku Rlx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 @shewcza myslel jsem si to,ale malinko si strach měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 @Pivas by mi praskla cévka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 37 minutami, Kostra napsal: Konec napínání, Divingstar to je. Na první dobrou jsem naprosto unešen:-) Jsou nádherné, gratuluji. Já dnes jednu z cest. Nic jiného už nenosím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 (upraveno) před 42 minutami, Kostra napsal: Konec napínání, Divingstar to je. Na první dobrou jsem naprosto unešen:-) Bomba zlutaky, gratuluju! Ty se budou libit i @AndyAaron Upraveno 20. listopadu 2020 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 52 minutami, Kostra napsal: Konec napínání, Divingstar to je. Na první dobrou jsem naprosto unešen:-) Gratuluju a příbuznej ze Švédska pozdravuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 3 hodinami, DanHampl napsal: Obchod tady na fóru se úspěšně uskutečnil a SKX009 už dělají radost. Gratulace veliká na jubilee TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Gratuluju a příbuznej ze Švédska pozdravuje Jo ty Poseidony bych si dal, mňam;-) A díky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 4 minutami, Kostra napsal: Jo ty Poseidony bych si dal, mňam;-) A díky;-) @Kostra @sashator Pekny to mame kluci vsichni tri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 [mention]Kostra [/mention] jo, tak to jsem si oddechnul. Vypada to teda, ze Doxa zmenila baleni a uz to nedava do tech tub, coz je skoda. Ale hodinky fajne, chvalim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se