Vit Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 ML RC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Čudlíky..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Tikzot, napohudku s Déčkama:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 6 minutami, Vit napsal: ML RC pekny, ja myslel, ze uz je ani nemas:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Ja vim, mel jsem je v ruce.. ten cifr je bomba. Me se libila i ta zelena kuze. Dve spony v balenii, jj super jsou!! a ja dal prednost zase potapkam. To uz neni normalni:guitar:.. tak taky jedna zeleninova z prace:lol2: Jsou fakt pěkné a ten zelený řemínek je fajn. Že jsou v balení 2 spony je taky dobrý, ale bohužel, pro mně nepoužitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 27 minutami, patprom napsal: Jsou fakt pěkné a ten zelený řemínek je fajn. Že jsou v balení 2 spony je taky dobrý, ale bohužel, pro mně nepoužitelné. Proc? Je ti to male? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 34 minutami, Postal80 napsal: Proc? Je ti to male? To ne, ale ta spona je hrozně nepohodlná, tlačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Volantofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Datum i čas blbě, ale právě došel tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Jako kdyby nestačily ty hodinky, člověk k tomu ještě musí začít koketovat s kudlama:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 3 hodinami, Vit napsal: ML RC To je kraaaaasa!:) ..kulatý čtverečky..kdo to kdy viděl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 (upraveno) před 51 minutami, Adamsson napsal: To je kraaaaasa!:) ..kulatý čtverečky..kdo to kdy viděl! Díky. před 4 hodinami, Kid_A napsal: pekny, ja myslel, ze uz je ani nemas:))) Mám, nikdo je nechtěl. před 1 hodinou, ondrejm napsal: Datum i čas blbě, ale právě došel tah Krása, ty hodinky takto stouply o třídu. Nejsem schopen popsat proč, ale ta kombinace záplavy oceli a ostínu číselníku mě okouzlila. Upraveno 26. listopadu 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Junkers. Ještě s kalibrem P3133, safírové sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 4 hodinami, Kostra napsal: Jako kdyby nestačily ty hodinky, člověk k tomu ještě musí začít koketovat s kudlama:-( Ty by ses měl jít normálně léčit. Ale jako pěkné to máš, o tom žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 4 hodinami, Kostra napsal: Jako kdyby nestačily ty hodinky, člověk k tomu ještě musí začít koketovat s kudlama:-( Pěkná kombinace i oba kousky samostatně. Ještě bys to měl předvést ve vlákně nože ;-). Btw co to je na tý čepeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 (upraveno) Dneska bezkorunkove hodinky Upraveno 27. listopadu 2020 uživatelem Postal80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsiska Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 před 17 hodinami, Dokusan napsal: Volantofka Ta barva vypada skvele! Ja dnes prezul na zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 před 15 hodinami, Vit napsal: Díky. Mám, nikdo je nechtěl. Krása, ty hodinky takto stouply o třídu. Nejsem schopen popsat proč, ale ta kombinace záplavy oceli a ostínu číselníku mě okouzlila. Díky měl jsem z toho strach, že se, jak říkáš, v té záplavě oceli ztratí cifr, ale opak je pravdou. A abych jen nekecal, tak jeden dnešní wristshot se Zenithkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se