milomac Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Přivezl jsem si od Shella model hypercar Ferrari - od modelu F1 ho dělí půl století, ale obě auta jsou krásná. 10 3
milomac Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu (upraveno) Teď jsem si uvědomil, že jsem se vlastně "obdaroval" na Den mužů, který připadá na 19. listopad . Tak jestlipak vás taky někdo něčím obdaroval, asi se to v té naší kotlině ještě moc neujalo . Upraveno 19. listopadu uživatelem milomac
Arthur N. Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu před 24 minutami, Ondrej71 napsal: Čekání na kámoše Jsou Ti maly
Juraj11 Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Po těchto se mi stýská Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Gustaf Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Edox, Argus a kávová Republika trojboj jaxviňa 1 1 1
Ondrej71 Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Před hodinou, Arthur N. napsal: Jsou Ti maly Ani náhodou 1 1
ladvach Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu (upraveno) SRPC81J1 ty nejlepší cifry jsou ty první. A číslovky mi prodejce garantoval že nejsou z plastu Upraveno 20. listopadu uživatelem ladvach Chybný text. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se