tombas Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Však píše, že jsou doma pozitivní, jen doufám, že to nezamoří tohle vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 ,už to naštěstí nechytnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 17 minutami, mlsoun1 napsal: ,už to naštěstí nechytnu By jsi se divil.. pry to muzeme chytit znova - i my co tim prosli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Vím,byl jsem ve špitále na přístrojích,neboť jsem polokrypl.Ale pan docent mi říkal,že až za pár měsíců.To už budu naočkovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 rosnička Jůlinka dnes hlásí slunečno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Slunko už 2 hodiny nesvítí a sníh taky není, ale i tak jsou titanové Snowflake v téhle zimě na ruce fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Putovani po navstevachOdesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Klínovec, -7° C, vítr jak sviňa, hodinky, zmrzlý pahýl........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Včerejší sváteční oběd u mamky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Ranní sluníčko a pohoda, sníh není, lyžovat se nedá, tak aspoň zaplavat? Jen -4 C. A Wardy jsou vodotěsné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 řekl bych že to Seiko lumi se dost přeceňuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Alpina Startimer AL725 a stopky v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Zkouška fotostanu vol.2 by manželka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Mi prijde, ze nejlip je zavostrena ta nalita whiska.. hodinky jsou sice uprostred, ale nejake uslaple.. :-o) a flaska se nepoklada, vpravo dole je spousta mista a kolme linie (zip) se nedelaji... to vis, akorat jsem se pohadal s manzelkou a nekde si to vybit musim.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Mi prijde, ze nejlip je zavostrena ta nalita whiska.. hodinky jsou sice uprostred, ale nejake uslaple.. :-o)Zkouší to druhej den, učí se, nekecam ji do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Kez by ta moje neco takoveho zkoušela... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Zkouška fotostanu vol.2 by manželka.Jestli mela zaostreno na hodinky, tak upravit nastaveni objektivu a doladit ten front focus... Jinak kompozicne jak psal jiz petr_cha, ale focenim se to bude jen zlepsovat...A ted kdyz se na to divam, tak mam co mluvit, jak mi to tu fotku rozmrsilo po uploadu-nechtelo se mi to konvertovat a nechal jsem to na tapatalku...Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Jestli mela zaostreno na hodinky, tak upravit nastaveni objektivu a doladit ten front focus... Jinak kompozicne jak psal jiz petr_cha, ale focenim se to bude jen zlepsovat...A ted kdyz se na to divam, tak mam co mluvit, jak mi to tu fotku rozmrsilo po uploadu-nechtelo se mi to konvertovat a nechal jsem to na tapatalku...Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí TapatalkJe to mobilovka, Ježíšek ji nadělil poco f2 pro. Musí se naučit s manuálním nastavením foťáku. Samozřejmě zrcadlovku z toho neudělá ale na takový domácí srandy je to fajn, má to například překvapivě dobrý makro.Každopádně dík za připomínky, nějak nenápadně ji nasměruju))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Ta moja,když zkoušela fotit,tak mi řekla,že je to hodinkami a ať si koupím raději novéAle vykládat ji nebudu,že je to rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se