Borra Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července před 13 hodinami, Greenhornik napsal: V létě pracuju hlavně v terénu a to je pak úkol pro moje ultimátní fieldy-nefieldy - Sinn 155 S Revolution Bright Star Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mě to na první dobrou přišlo jako místo činu
bluman Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července dneska som si tym ladenim stylu neni moc isty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 3
ATOM Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července před 9 hodinami, Prochy68 napsal: Díky, jen kdyby se to vypouklý sklíčko tak neblejskalo, někdy z toho mám nerva když je chci vyfotit Jj mel jsem je nekolikrat v ruce. Blbe se na ty hodinky kouka v podstate ze vsech uhlu. To zakriveni je myslim uz proste moc velke. Chapu ze to chteli nejak sladit s originalem, ale za me to tem hodinkam spis skodi. Mohli si dat vic prace s vypoctem zakriveni, pripadne alespon pouzit AR. 1
ProF3T Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Vit Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července SEIKO Tuna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Prochy68 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
Pan_Roman Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Tak který vintage dnes?Sent from my iPhone using Tapatalk 13
kaktusář Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1
Greenhornik Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července před 3 hodinami, Borra napsal: Mě to na první dobrou přišlo jako místo činu To bývá v lese často
Tomak Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
kuncák7 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Vrátil jsem se ke kořenům, k největšímu zklamání co jsem v hodinkovem světě koupil. Hodinky jsem měl už předtím 3x, vždy známej problém se strojkem ( bylo to v době, kdy to byla žhavá novinka a "léčilo"se to různé ), víc po servis ech než na ruce. Už by to mělo být ok a já se zase naučím mít radost z hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
mlsoun1 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Krásný den Všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
laroaz Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16
Rybkin Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je Eulit canvas? Spokojenej? Mě se hrozně rychle rozdrbal
ATOM Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
DaLo Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
Honza789 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Prochy68 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července před 10 minutami, Rybkin napsal: To je Eulit canvas? Spokojenej? Mě se hrozně rychle rozdrbal Jo to bude on, kolem direk uz vypada divne a to jsem ho mel parkrat na ruce. Zlaty Campagnolo kdyz to porovnam.
MC97 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se