Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 13 hodinami, Greenhornik napsal:

V létě pracuju hlavně v terénu a to je pak úkol pro moje ultimátní fieldy-nefieldy - Sinn 155 S Revolution Bright Star

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Mě to na první dobrou přišlo jako místo činu😁🙈

Odesláno
před 9 hodinami, Prochy68 napsal:

Díky, jen kdyby se to vypouklý sklíčko tak neblejskalo, někdy z toho mám nerva když je chci vyfotit 🙂

Jj mel jsem je nekolikrat v ruce. Blbe se na ty hodinky kouka v podstate ze vsech uhlu. To zakriveni je myslim uz proste moc velke. Chapu ze to chteli nejak sladit s originalem, ale za me to tem hodinkam spis skodi. Mohli si dat vic prace s vypoctem zakriveni, pripadne alespon pouzit AR.

• Dát hlas 1
Odesláno

• Like 13
  • Dát hlas 1
Odesláno

Vrátil jsem se ke kořenům, k největšímu zklamání co jsem v hodinkovem světě koupil. Hodinky jsem měl už předtím 3x, vždy známej problém se strojkem ( bylo to v době, kdy to byla žhavá novinka a "léčilo"se to různé ), víc po servis ech než na ruce. Už by to mělo být ok a já se zase naučím mít radost z hodinek. 

• Like 10
Odesláno
před 10 minutami, Rybkin napsal:

To je Eulit canvas? Spokojenej? Mě se hrozně rychle rozdrbal :(

Jo to bude on, kolem direk uz vypada divne a to jsem ho mel parkrat na ruce. Zlaty Campagnolo kdyz to porovnam.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...