pkd Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 (upraveno) před 1 hodinou, Kostra napsal: Dnes PAMíky na MN strapu, docela příjemně se to nosí. a vypadá to i dobře Upraveno 5. ledna 2021 uživatelem pkd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Dobre rano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 S nejen dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 30’s Breitling chronograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Dosud nebyly Seamastery tak luxusně provedené, jako současná generace, a ta pohodlnost. Měl jsem všechny generace předtím, ale tohle je nejpovedenější. Ještě mě zajímá ta bílá varianta, co tady má @bobi. Prostě paráda, notabene na origo natu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 PAMpadam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 jj, sice ne na ruce.. ale. Vahal jsme v obchode prave mezi tou bilou a cernou a tydle to vyhraly. Potvruji, ze jsou luxusni. A prave v te cerne mi osobne pripadaji nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Já mám výše modré ... aneb, jak klamou barvou. No a pokud jde o barvy, tak černá, modrá klasika. Velmi zajímavá a sportovní je bílá a asi se podívám i na tu stříbrno-šedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 mně nepřijde, že by se toho tolik s ohledem na luxus od předchozí generace tolik změnilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) A co datumovka na šestce? Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Já myslím, že ty vlnky, datumka na "šestce" je posunula dále, hlavně ty vlnky k nim sedí lépe. Nicméně ty přechozí mají zase plastické logo, což když teď vidím vedle sebe, vypadá lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Před hodinou, Sphinxx napsal: Já mám výše modré ... aneb, jak klamou barvou. No a pokud jde o barvy, tak černá, modrá klasika. Velmi zajímavá a sportovní je bílá a asi se podívám i na tu stříbrno-šedou. Ty jsou modre neverim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Měl jsem modré a rád na ně vzpomínám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Diky trem remenum, kaucuku a zelezu jsou to porad dokola "nove" hodinky. I po roce a pul porad bavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 43 minutami, Postal80 napsal: Ty jsou modre neverim No jo, je to trošku schíza, já mám modrou rád. Tady je jednou modrá, jednou černá ... . V zásadě fotka moje a Patrikova ukazuje, jak se hodinky zbarvují podle světle. Speciálně pro Tebe fotka na světle (i pod umělým světlem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 GSSDDSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 20 minutami, Sphinxx napsal: No jo, je to trošku schíza, já mám modrou rád. Tady je jednou modrá, jednou černá ... . V zásadě fotka moje a Patrikova ukazuje, jak se hodinky zbarvují podle světle. Speciálně pro Tebe fotka na světle (i pod umělým světlem). Jsou paradni. Ok, jdu s cernyma pod “svetla” a budu cekat kde mi zmodraji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Dneska taky modré a pokaždé trochu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se