Kostra Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 před 2 hodinami, michalval napsal: No nerikej! Dalsi blazen. Tome, tohle jsou tak nadherny a mimoradny hodinky. Tak uz taky vidis na vlastni oci, jaky hodinky dokaze udelat ta firma “na tužky” Gratulace a uzivej si je! Díky moc a neboj, tvá úžasná recenze na Messnery měla taky velký podíl na tom, že jsem tu značku přestal brát jen jako prupiskáře;-) před 2 hodinami, Radek Cigi napsal: Oboje Montblancy jsou nádherné, nápadité, šmrncovní, neotřelé a několikrát jsem se na ně musel podívat na YT. Panové, obrovská pochvala nejen za odvahu, ale i styl! Hodně příjemné zpestření. Díky, odvahu měl Michal a původní majitel těch mých, za retail bych asi tak statečný nebyl, to se přiznám bez mučení;-) Ale jinak úplný souhlas:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Wardy C60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Oboje Montblancy jsou nádherné, nápadité, šmrncovní, neotřelé a několikrát jsem se na ně musel podívat na YT. Panové, obrovská pochvala nejen za odvahu, ale i styl! Hodně příjemné zpestření. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Jsem zase po case vytahl na vecer nejake ty anadigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Jsem zase po case vytahl na vecer nejake ty anadigiTy jsou paradni. A predstav si, ze je mam taky, bez baterky a koupil jsem je jako nove a bude to takovych 26-28 let odhaduju. Maji do modra podsviceny cely cifr, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 10 hodinami, Kostra napsal: Díky moc a neboj, tvá úžasná recenze na Messnery měla taky velký podíl na tom, že jsem tu značku přestal brát jen jako prupiskáře;-) Díky, odvahu měl Michal a původní majitel těch mých, za retail bych asi tak statečný nebyl, to se přiznám bez mučení;-) Ale jinak úplný souhlas:-) Velká gratulace, těším se na samostatné vlákno a třeba i nějakou recenzi. ------------------------------- Já LUM TEC B19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Dneska sportovně naladěný kancl-dajving... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 9 hodinami, michalval napsal: Ty jsou paradni. A predstav si, ze je mam taky, bez baterky a koupil jsem je jako nove a bude to takovych 26-28 let odhaduju. Maji do modra podsviceny cely cifr, ze? Presne tak, je tam jeste klasicky iluminator, tj pekne podsviceni celeho cifru, zde v modrem odstinu. Ja jsem mel loni zacatkem roku nejake devadesatkove chute a podarilo se mi tyhle sehnat v NOS stavu vcetne krabicky. Jsou teda na tahu, ale ten je chodici peklo a ten muj "svetr" to skube jak blazen. Tak jsem je hodil na tuhle vlnkatou gumu a parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 4 minutami, AndyAaron napsal: Presne tak, je tam jeste klasicky iluminator, tj pekne podsviceni celeho cifru, zde v modrem odstinu. Ja jsem mel loni zacatkem roku nejake devadesatkove chute a podarilo se mi tyhle sehnat v NOS stavu vcetne krabicky. Jsou teda na tahu, ale ten je chodici peklo a ten muj "svetr" to skube jak blazen. Tak jsem je hodil na tuhle vlnkatou gumu a parada Byly to moje první hodinky za těžký prachy myslím, že jsem za ně dal tak 2.500,- Kč někdy v roce 94 nebo 95. Úplně jsi mě navnadil, budu se muset po nich podívat Byly původně na gumě myslím, ale ta už by stejně zpuchřela za tu dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Ja je sehnal za stejne prachy o 25 let pozdeji Sice hodnota dnesni koruny je jinde, ale je fajn vedet, ze i Casio si drzi cenu Vytahni je. Ja svoje prvni Timexy taky obcas vytahnu a ponosim. Je to fajn relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Jsem zase po case vytahl na vecer nejake ty anadigiJj, ty jsou parádní a vyvětrání si rozhodně zaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Jsem zase po case vytahl na vecer nejake ty anadigiOndro, ta fotka má neskutečné koule, nádhera;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 ... Já se k tobě snad objednám na školení chlape, každý den se těším, co ti z toho editoru zase vypadne;-) Pecka a palec hore;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 @Kostra - dik Tome, taky se mi to libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Aikon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 No a já budu otravovat opět s Monte Bianco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Kostro, jen otravuj ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se