actionman1 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Žena sa dnes vyparadila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Při pátku ladíme do modra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 (upraveno) Dabl. Pardon Upraveno 19. března 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Po cely den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Nedalo se nic dělat, musel jsem je proste mít. Ten cifr je geniální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Chtělo by to lepší světlo na Manťáky. Já Seiko Grande. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Ušatý pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 31 minutami, neferirkare napsal: Nedalo se nic dělat, musel jsem je proste mít. Ten cifr je geniální... ten cifr je velkoparádnický teda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 @neferirkare Koukám že máš také Japan verzi, jsou bezva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 6 minutami, Akam napsal: ten cifr je velkoparádnický teda ... Chce to lepší světlo. Dám pak lepší fotky do příslušného vlákna... Ale je fakt super. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 6 minutami, Toblin napsal: @neferirkare Koukám že máš také Japan verzi, jsou bezva Jo jo. Já vím, že to je asi jedno, ale tak nějak pro pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 killer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Pokus vo umeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Dnes celý den hnědky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 23 hodinami, Toblin napsal: Omegy jsem nikdy neměl, ale zajímalo by mě, jak a proč vzniklo tohle označení náramku SMP. Používá se tohle pojmenování v zahraničí nebo kdo takovou blbost vymyslel? Nikdy jsem nepochopil, co je na tom buzna? Mimochodem super fotka! Já jsem se nedávno sám musel zeptat, jak že vzniklo to označení, protože mně nijak nevadí. Pravda je, že vypadá nažehleněji než třeba tah od POček a dost lidí to tady není schopno rozdejchat. Občas jsem tu četl i komenty typu "dnes buzníme" apod., ale ve mně to žádný takový pocity nevyvolává, takže ho v klidu nosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Lonzyn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 3 hodinami, Toblin napsal: Chtělo by to lepší světlo na Manťáky. Já Seiko Grande. Pekna prace:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 @Radik To já bych buznil s tebou, ale nemám Vomegy @Kid_A Já nic, to GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Pětky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Dobté zas ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se