Maxel Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 (upraveno) Dabl. Pardon Upraveno 19. března 2021 uživatelem Maxel
neferirkare Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 Nedalo se nic dělat, musel jsem je proste mít. Ten cifr je geniální...
Toblin Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 Chtělo by to lepší světlo na Manťáky. Já Seiko Grande.
Akam Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 před 31 minutami, neferirkare napsal: Nedalo se nic dělat, musel jsem je proste mít. Ten cifr je geniální... ten cifr je velkoparádnický teda ...
Toblin Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 @neferirkare Koukám že máš také Japan verzi, jsou bezva
neferirkare Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 před 6 minutami, Akam napsal: ten cifr je velkoparádnický teda ... Chce to lepší světlo. Dám pak lepší fotky do příslušného vlákna... Ale je fakt super. Díky.
neferirkare Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 před 6 minutami, Toblin napsal: @neferirkare Koukám že máš také Japan verzi, jsou bezva Jo jo. Já vím, že to je asi jedno, ale tak nějak pro pocit.
Radik Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 před 23 hodinami, Toblin napsal: Omegy jsem nikdy neměl, ale zajímalo by mě, jak a proč vzniklo tohle označení náramku SMP. Používá se tohle pojmenování v zahraničí nebo kdo takovou blbost vymyslel? Nikdy jsem nepochopil, co je na tom buzna? Mimochodem super fotka! Já jsem se nedávno sám musel zeptat, jak že vzniklo to označení, protože mně nijak nevadí. Pravda je, že vypadá nažehleněji než třeba tah od POček a dost lidí to tady není schopno rozdejchat. Občas jsem tu četl i komenty typu "dnes buzníme" apod., ale ve mně to žádný takový pocity nevyvolává, takže ho v klidu nosím
Kid_A Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 před 3 hodinami, Toblin napsal: Chtělo by to lepší světlo na Manťáky. Já Seiko Grande. Pekna prace:-)))
Toblin Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 @Radik To já bych buznil s tebou, ale nemám Vomegy @Kid_A Já nic, to GS
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se