Kostra Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 kostroune, pěkně mě sereš sedí to tam jak prdel na hrnec, moc hezký to mášDíky:-) Všechny řemeny o Velikonocích včelonavoskované, tak je teď radost je nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Sladěné vterinovky..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Moje nová chrono akvizice, tentokráte ze stáje "Bé" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Radek: moc hezké béčka. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 @Radek Cigi jakože B moc nemusím, tak tohle je ta pomyslná výjimka Opravdu povedený kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Nový Fliegery v civilnějším vydání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 14 minutami, DarylVanHorne napsal: @Radek Cigi jakože B moc nemusím, tak tohle je ta pomyslná výjimka Opravdu povedený kousek Děkuju. Chtěl jsem jen tyto konkrétní, jinak bych si asi nevybral žádné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 (upraveno) před 1 minutou, Radek Cigi napsal: Děkuju. Chtěl jsem jen tyto konkrétní, jinak bych si asi nevybral žádné. Chápu Výborná volba Upraveno 7. dubna 2021 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 42 minutami, igor261069 napsal: Radek: moc hezké béčka. Gratuluji. Igore, děkuji i v tomto vlákně. Mám z nich opravdu radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 14 hodinami, MrGas napsal: Tohle mě neuvěřitelně baví nosit. Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 12 hodinami, Radek Cigi napsal: Moje nová chrono akvizice, tentokráte ze stáje "Bé" Už jsme to psali jinde, ale znovu opakuji, že to jsou krásné hodinky. Taky to mám tak, že SOH jsou asi jediný model, který bych si od B pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Dobré zasněžené ráno všem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Hodně mile překvapily. Fakt povedený Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 IWC Mark XV na tahu. tohle me taky furt ba Bodejt! Co vic si prat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 1 minutou, LovecK napsal: GS Záviděl jsem Ti je, ale zahojil jsem si bolístku včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se