Vortex-Tempus Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 16 minutami, semi001 napsal: Záviděl jsem Ti je, ale zahojil jsem si bolístku včera Ha*zle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 33 minutami, Potkan napsal: Bodejt! Co vic si prat? S jidlem roste chut, ale pilotkove jsem spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Discontinued model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Čekal jsem oteplení a tak jsem je přehodil na ocel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 SOH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 16 minutami, Tomak napsal: Discontinued model nový model vypadá naprosto stejně, až na užší packy. změnilo se něco dalšího, kromě strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 (upraveno) před 4 minutami, pkd napsal: nový model vypadá naprosto stejně, až na užší packy. změnilo se něco dalšího, kromě strojku? Nový model má širší tah (údajně i lunetu), matné ručky a indexy, vnitřní AR, novou směs lumi Upraveno 8. dubna 2021 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Právě teď, Tomak napsal: Nový model má širší tah (údajně i lunetu), matné ručky, vnější AR, novou směs lumi oke, dík za doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Zvesela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Bulova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 58 minutami, Radek Cigi napsal: SOH Tyhle hodinky (jen na kaučuku) jsem byl s kamarádem vyzvedávat loni u Provazníka a jsou to jedny z mála Breitlingů, který bych na ruce mít mohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 51 minutami, michalval napsal: Tyhle hodinky (jen na kaučuku) jsem byl s kamarádem vyzvedávat loni u Provazníka a jsou to jedny z mála Breitlingů, který bych na ruce mít mohl Beru to jako velkou pochvalu od "propiskáře" a děkuju Michale. Mimochodem Tvoje bronzovky obdivuji já . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Beru to jako velkou pochvalu od "propiskáře" a děkuju Michale. Mimochodem Tvoje bronzovky obdivuji já .Dnes tedy propiskar nejsem, ale takovych dnu moc neni. Cekam na prezuti auta na letaky. Ale vzhledem k tomu, ze venku poletuji vlocky, tak nevim, jestli jsem to neuspechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Dneska zase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Moc pěkná fotka těch aikonů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Jedna po práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Tak po třech týdnech Akváče na gumě vytlačily vytuněné Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 zalesacky no mercy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se