Radek124 Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Na svátek práce stylově výchoněmecké modráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Tvl to musi mit mlada pani radost, kdyz nachysta romantickej vecer pri svickach a ty bezis pro hodinky a fotak, ze mas skvelej napad Ja musim priznat, ze moje pani je skvela. Sama me k tomu vybizi a na podobne chujoviny mi dava prostor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Opět Wardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Jdeme koukat na autobusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Já nevím, jak ostatní rodičové, ale já teda výchovu svého syna nehodlám podcenit!!! - R jako Rolex, S jako Seiko - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasK Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 22 minutami, petroniuzz napsal: Já nevím, jak ostatní rodičové, ale já teda výchovu svého syna nehodlám podcenit!!! - R jako Rolex, S jako Seiko - to je výborná kniha u nás k zakoupení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 23 minutami, LukasK napsal: to je výborná kniha u nás k zakoupení? Já to chci taaakyyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 21 minutami, LukasK napsal: to je výborná kniha u nás k zakoupení? U nás bohužel ne, resp. pouze z U.S. eshopu, ale s tučným poštovným. https://diaperbookclub.com/products/r-is-for-rolex-abcs-for-the-future-watch-collectors Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 (upraveno) A jako Audemars Piguet, B jako Breitling, C jako Casio, D jako Damasko, E jako Eterna, F jako Festina ( ) G ja G-Shock (?), H jako Hamilton, I jako Invicta, J jako Junghans, K jako ??? L jako Longines, M jako MeisterSinger, N jako Nomos, O jako Omega, P jako Patek Philipe, Q jako Quartz (to je fuj!), R jako Rolex, S jako Steinhart, T jako Tudor (!!), U jako Ulysse Nardin, V jako Vacheron Constantin, W jako Wardy (!!), X, Y, Z jako Zenith - mám tam mezery, určitě mě někdo doplní. Já asi u O končím Upraveno 2. května 2021 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 4 minutami, petroniuzz napsal: U nás bohužel ne, resp. pouze z U.S. eshopu, ale s tučným poštovným. https://diaperbookclub.com/products/r-is-for-rolex-abcs-for-the-future-watch-collectors Myslím ale, že průměrnej chronomagor tady by neměl mít problém si jednotlivý zástupce značky nafotit a knížku si vytvořit sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 24 minutami, Radik napsal: A jako Audemars Piguet, B jako Breitling, C jako Casio, D jako Damasko, E jako Eterna, F jako Festina ( ) G ja G-Shock (?), H jako Hamilton, I jako Invicta, J jako Junghans, K jako ??? L jako Longines, M jako MeisterSinger, N jako Nomos, O jako Omega, P jako Patek Philipe, Q jako Quartz (to je fuj!), R jako Rolex, S jako Steinhart, T jako Tudor (!!), U jako Ulysse Nardin, V jako Vacheron Constantin, W jako Wardy (!!), X, Y, Z jako Zenith - mám tam mezery, určitě mě někdo doplní. Já asi u O končím G jako Glashütte, K jako Kienzle, Q jako QaQ, W jak Wittnauer, Y jako Yema….O samozřejmě vede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Dnes je počasí, že by ani Giganotosaura ven nevyhnal, takže fotka včerejší, ale na ruce i dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Na cestě do Olomouce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 pěkně zabalená Čína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Nákupy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 20 minutami, LovecK napsal: Nákupy... Centro Zlín? Se stav na kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se