Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 Před hodinou, junior300 napsal: Parádní, ten cifr musim někde v reálu omrknout
kolky87 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 SplashOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
MíraMíra Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 Před hodinou, kolky87 napsal: Splash Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Dobře chycený.
junior300 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 před 2 hodinami, Daemonultimate napsal: Parádní, ten cifr musim někde v reálu omrknout Dik, odporucam omrknut, hlavne na slnku pekne vylezie plastickost cifru..
Ferrari612 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 Pekne to mate, fakt radost pozerat. Set na zajtra do prace, pero treba naplnit, dlhsie “stalo”, a este datum treba prehodit :)
Vit Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 před 45 minutami, Ferrari612 napsal: Pekne to mate, fakt radost pozerat. Set na zajtra do prace, pero treba naplnit, dlhsie “stalo”, a este datum treba prehodit Moc pěkné hodinky, před cca 15ti lety to byla moje první platonická (=katalogová) láska. Trvala asi rok, než jsem si je konečně v jednom obchodě zkusil a zjistiil, že na ně nemám dost velkou ruku. Ale pořídil jsem si tehdy jiné Certiny.
prischera Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 Krasna hodinka, skoda, ze na GS nemam koule...Díky šerife , mě trvalo deset let se k nim propracovat, takže už máš dávno čas . Zpracování je super.
Akam Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 před 4 hodinami, shewcza napsal: Zase Seiko Máš to hezké, já taky Seiko...
Ferrari612 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 Boli prve, bol som mlady a pacili sa mi… Odvtedy (aj vdaka chronomagu) take blbosti nerobim, no obcas sa na ruku, predsa len, dostanu - tak dvakrat za polrok.
Daemonultimate Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2021 Šťastný start do nového týdne vám všem Safra, já si nevyměnil hodinky
wizard-ov Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2021 @Kostra - zajdi si do Eroplánu na kyselici, je fakt skvělá. Jinak, po dlouhé době zase hodinky....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se