Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Před hodinou, junior300 napsal: Parádní, ten cifr musim někde v reálu omrknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 SplashOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 23 hodinami, Spok napsal: Pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Pepsi věci ….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Před hodinou, kolky87 napsal: Splash Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Dobře chycený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Zase Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Dbeska Longines BE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 2 hodinami, Daemonultimate napsal: Parádní, ten cifr musim někde v reálu omrknout Dik, odporucam omrknut, hlavne na slnku pekne vylezie plastickost cifru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrari612 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Pekne to mate, fakt radost pozerat. Set na zajtra do prace, pero treba naplnit, dlhsie “stalo”, a este datum treba prehodit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 45 minutami, Ferrari612 napsal: Pekne to mate, fakt radost pozerat. Set na zajtra do prace, pero treba naplnit, dlhsie “stalo”, a este datum treba prehodit Moc pěkné hodinky, před cca 15ti lety to byla moje první platonická (=katalogová) láska. Trvala asi rok, než jsem si je konečně v jednom obchodě zkusil a zjistiil, že na ně nemám dost velkou ruku. Ale pořídil jsem si tehdy jiné Certiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Krasna hodinka, skoda, ze na GS nemam koule...Díky šerife , mě trvalo deset let se k nim propracovat, takže už máš dávno čas . Zpracování je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Dovča začíná, jupí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 4 hodinami, shewcza napsal: Zase Seiko Máš to hezké, já taky Seiko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Jedna včerajška ešte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Zase pepsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrari612 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Boli prve, bol som mlady a pacili sa mi… Odvtedy (aj vdaka chronomagu) take blbosti nerobim, no obcas sa na ruku, predsa len, dostanu - tak dvakrat za polrok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Šťastný start do nového týdne vám všem Safra, já si nevyměnil hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 @Kostra - zajdi si do Eroplánu na kyselici, je fakt skvělá. Jinak, po dlouhé době zase hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 PéÓčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se