Toblin Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Taky tu mám večerní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Ještě jednou díky všem gratulantům;-) Měly po cestě žízeň, tak jsem je musel vzít na pivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 @Kostra sice v jinym vlákně, ale dodatečně gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 (upraveno) Před hodinou, Kostra napsal: Ještě jednou díky všem gratulantům;-) Měly po cestě žízeň, tak jsem je musel vzít na pivko Reditelu, gratulka! Sem nestihal, tak trochu pozdejc… a vubec neva, ze ti só velký! Upraveno 9. prosince 2021 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Reditelu, gratulka! Sem nestihal, tak trochu pozdejc… a vubec neva, ze ti só velký! Nejsou velký, jsou jen Big Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Vyumělkováno, verze 2.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 před 3 hodinami, Kostra napsal: Ještě jednou díky všem gratulantům;-) Měly po cestě žízeň, tak jsem je musel vzít na pivko Tak jako přidám se také do zástupu těch, co Ti tyhle hodinky přejí. fakt jsou hezký .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Bavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 před 5 minutami, kuncák7 napsal: Bavej. Až půjdeš natírat ty radiátory, nech si trochu barvy na ten index na lunetě, vlastně spojíš příjemný s užitečným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Pětidenní Wardy ze staré školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Dneska tahám Breitlingy...modrý...pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Sedmidenní Flieger Friday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 před 11 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Vyumělkováno, verze 2.0 To je hra světla, nebo MOD? Každopádně to vypadá výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 před 14 hodinami, Kostra napsal: Nejsou velký, jsou jen Big Mas recht, chci tě podpořit, taxem si dnes vzal taky jedny co sou mi velký… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Mas recht, chci tě podpořit, taxem si dnes vzal taky jedny co sou mi velký… Překrásné a sedí jak prdel, hezké to máš ředitelu;-) Já dnes podruhé a na chvíli asi zase naposled obludy. Jsou to super kukačky, ale budu je asi vracet. Pouzdro ožužlal nějaký břídil při leštění a jak jsem si toho všimnul, tak mi to uplně zkazilo radost a za den udělaly -20 sekund, tak jsem zvědavý, jaká je rychlovka vracení přes Crhono24:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se