martar Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 51 minutami, honza71 napsal: Ale copak ? Nove nebo jsem si jen dosud nevsiml ? Pár měsíců už je mám, neodolal jsem těm šupinkám na cifru Bude recenze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Nomos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 (upraveno) Upraveno 3. ledna 2022 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 1 hodinou, martar napsal: Pár měsíců už je mám, neodolal jsem těm šupinkám na cifru Bude recenze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 1 hodinou, martar napsal: Pár měsíců už je mám, neodolal jsem těm šupinkám na cifru Bude recenze. Těším se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 1 hodinou, clockyclock napsal: Skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 At vam to pekne chodi i v roce 2022, panove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Dneska prinesl postak toto - ale sedim si na rukou, preci jen z nich sundavat ty folie by byla velka skoda…Aj tak mam stejne nejradsi ty bicompaxy…Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 1 minutou, IzTaPa napsal: Dneska prinesl postak toto - ale sedim si na rukou, preci jen z nich sundavat ty folie by byla velka skoda… Aj tak mam stejne nejradsi ty bicompaxy… Sent from my iPhone using Tapatalk Pro To je pekny novorocni přivítání. To zlato bude magnet na vlasecnice, ale aspon jim das dusi:-) krasnou kolekci JLC mas. Smekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 @IzTaPa já bych tam ty fólie nechal, z nové sedačky je přece taky nesundáváš, aby se náhodou neoseděla, nebo jo? Jinak samozřejmě gratulace k netradičním hodinkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 [mention=22460]IzTaPa[/mention] já bych tam ty fólie nechal, z nové sedačky je přece taky nesundáváš, aby se náhodou neoseděla, nebo jo? Jinak samozřejmě gratulace k netradičním hodinkám Hele, ja jsem stary prase, ty hodinky - stejne jako dalsi dvoje nenosene zlate reverso - fakt nosit nebudu, to by byla skoda. Beztak uz jsem jak zenska - nemam co na ruku a nemam to kam dat Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Konečně se mi je povedlo (snad) tak nějak nafotit Na druhé fotce (víc zpříma) je vidět, že lumibod na lunetě není přímo nad "12", ale lehce vpravo... zkrátka "nulová poloha" lunety je taková celá lehce pootočená... Trochu mě to se*e, ale měl sem to kdysi na Tudorech a tam to bylo vidět snad ještě víc... ale protože už byly dávno po záruce, tak sem to neřešil... ale tady u nových hodinek váhám... může se na to vůbec vztahovat záruka? Celkově mi přijde, že má luneta "vůle" a viditelně s ní jde hýbat zprava doleva (i opačně) a nahoru dolů vůči sklu a pouzdru... Díky za názory! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 1 hodinou, IzTaPa napsal: Dneska prinesl postak toto - ale sedim si na rukou, preci jen z nich sundavat ty folie by byla velka skoda… Aj tak mam stejne nejradsi ty bicompaxy… Sent from my iPhone using Tapatalk Pro No te pic. Von ma zlaty Reverso (dokonce uz troje) a nenosi je . Gratuluji, krasny jsou. Pokud je to investice, tak ty folie chapu. Pokud jen syslis na kochani, tak je to imho velka skoda, nedat takovou krasu na pazouru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Konečně leden, z toho volna by mi už yeblo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 A jde se domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Na týden na chalupu jen otloukanky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 4 hodinami, honza71 napsal: No te pic. Von ma zlaty Reverso (dokonce uz troje) a nenosi je . Gratuluji, krasny jsou. Pokud je to investice, tak ty folie chapu. Pokud jen syslis na kochani, tak je to imho velka skoda, nedat takovou krasu na pazouru. Průša je úchyl :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 6 hodinami, IzTaPa napsal: Dneska prinesl postak toto - ale sedim si na rukou, preci jen z nich sundavat ty folie by byla velka skoda… Aj tak mam stejne nejradsi ty bicompaxy… Sent from my iPhone using Tapatalk Pro To je dost stylovka A mit to 3x, to je stylova uchylka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se