M3maniac Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 před 33 minutami, prischera napsal: Vyvětral jsem PSII jednoduché a krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Tyhle hodinky miluju. Tak jsem se k nim vrátil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 @kuncák7Prostě klasika - a nevrátil ses i ke starýmu mobilu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 100% Recycled Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 před 1 minutou, Karussell napsal: 100% Recycled Rolex ... a také pekné hodinky si kedysi nosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 @M3maniac @JoyStick @tombas páni ďakujem za pozitívne ohlasy. Nebol som si istý týmto nákupom ale utvrdili ste ma, že som sa rozhodol správne.. @Vit na fóre som ich videl v modrom ale táto zelená má svoj šmrnc. Racing strap je super, zo spodu tiež podšitý zelenou. Fakt prvá koža ktorá mi nevadí a nosí sa príjemne. A keby aj omrzí, stále je v balení NATO.. Veľmi solídne hodinky v tejto cenovej relácii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Bronzový Wardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 (upraveno) @gregorianovic Vypadaj super, řemenu sem si všim, NATA taky, akorát Ti dou drobet šejdrem datumový věnce @Dokusan Nepřestáváš překvapovat, naprosto boží fotka. Klobouček. Upraveno 11. ledna 2022 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Kladiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 9 hodinami, Dokusan napsal: Bronzový Wardy Krásná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Quartz Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 … a tak možná si na ně časem zvyknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 (upraveno) Kontiki v přirozeném prostředí. Teda jen na monitoru Upraveno 12. ledna 2022 uživatelem posmourny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Pracovní tool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 @JoyStick to som si zasa ja nevšimol, ale nevadí mi to Pri bežnom pohľade to do očí nebije ako na foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Díky Helveti! Takovejch prachů sem v hodinkách projebal až jsem dospěl sem . Mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Někdo by řekl fejk. Někdo by řekl homáž. Můj kolega řekl,že jsou hustě zlatý. Já říkám,že daleko radši křápnu omylem o vstřikolis s těmahle,než s Tudorama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 S novým řemenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se