Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
1 hour ago, African said:

Uvíznul jsem na letišti, nějaký chobot zmáčknul požární alarm... pokud letadlo nepočká, nikam neletím 😅

20251005_113139450.JPG

12:20 byl plánovaný odlet, teď jsem nastoupil...letadlo díky boha čekalo 🙈 Už jsem si byl jistej že je po motorkách a že budu týden chlastat v Prague 😂

20251005_130033081~2.JPG

• Like 1
  • Dát hlas 4
Odesláno

Taky jsem tam čekal. A nejlepší byli ty magoři, co  se pak hrnuli bez odbavení hned na security a pak se tim davem prodirali zpatky.

E5E5C626-363F-496F-A457-1ACE7F5AB1A9.jpeg

IMG_8809.jpeg

Odesláno
3 hours ago, Micey said:

Tyvoe ty ses normalne prokletej :D

Vyřešeno, bílá plomba 😅 Ale holky to udělali pěkně, a třeba pojišťovna přispěje....

20251006_200420066.JPG

Odesláno

Tak pani cisticka mi zuby radne oskrabala, opiskovala a vylestila jak noseny Suby. Potom prisla jeste spravna pani zubarka a vse peclive zkontrolovala. Jelikoz je pani zubarka fakt kost a nenasla zadne kazy, byla hotova asi za 3 minuty a ani jsem si ji poradne neuzil :(  Aspon to pisu do spravneho vlakna.

Odesláno
před 36 minutami, Potkan napsal:

Tak pani cisticka mi zuby radne oskrabala, opiskovala a vylestila jak noseny Suby. Potom prisla jeste spravna pani zubarka a vse peclive zkontrolovala. Jelikoz je pani zubarka fakt kost a nenasla zadne kazy, byla hotova asi za 3 minuty a ani jsem si ji poradne neuzil :(  Aspon to pisu do spravneho vlakna.

Já když chodil na ortodoncii do Poruby, tak sestřička měla poctivé 5ky a vždycky si je na mně položila, když mi kontrolovala železo v hubě:-) 

Odesláno
Tak pani cisticka mi zuby radne oskrabala, opiskovala a vylestila jak noseny Suby. Potom prisla jeste spravna pani zubarka a vse peclive zkontrolovala. Jelikoz je pani zubarka fakt kost a nenasla zadne kazy, byla hotova asi za 3 minuty a ani jsem si ji poradne neuzil   Aspon to pisu do spravneho vlakna.
A kolik ta sranda stála?

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odesláno
před 4 hodinami, Potkan napsal:

To teda byl fofr-hotová za 3 minuty...😜.

Odesláno
před 34 minutami, Tobi napsal:

To teda byl fofr-hotová za 3 minuty...😜.

To teda jo! A to ani nebyla nervozni, jak nas pri tom pozorovaly asistentky :P

před 4 hodinami, Nick06 napsal:

A kolik ta sranda stála?emoji3.png

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Dam vedet, az prijde ucet. U nas se hotove neplati :) Ale jak uz jsem zminoval, ocekavam podobnou castku jako u kolegy nahore. To je takova normalni sazba za tyhle praktiky.

Odesláno (upraveno)

Zasilkovna ..

Minuly tyden mi prisla spatna zasilka, dobrou zachytili na depu. Spatnou jsem poslal zpet, tu dorucili spravne v utery. Dnes volam na zasilkovnu kde mam spravnou zasilkua oni ze zadna aktualizace u zasilky neni a ze uz ani nepocitaji s tim ze by se tam neco zmenilo, at si prodavajici poda reklamaci. Takze JEDNU spatne dorucili a DRUHOU ztratili. To je firma ... prestava me bavit hrat ten jejich MYSTERY-ZBOX ..

Upraveno uživatelem zceyee
Odesláno

Jestli to slo pres Sterboholske depo, tak ten balik pravdepodobne uz nikdo neuvidi. Myslim, ze i tady nekdo psal, ze toto depo je “proslavene” tim ze se tam ztraci baliky. Neustale pribyvaji prusery na vasestiznosti.cz a na FB si lidi take stezuji ze vsech stran. 

Odesláno (upraveno)

Já přes Štěrboholy posílám x přijímám už pět let a zatím žádnej průser.

Vlastně s packetou nikdy žádnej průser nebyl.

Za mě super služba kromě dobírky, kdy čekáš na prachy 10 dní, ale na to asi srát.

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno
On 10/6/2025 at 8:41 PM, African said:

Vyřešeno, bílá plomba 😅 Ale holky to udělali pěkně, a třeba pojišťovna přispěje....

20251006_200420066.JPG

Spíš by to mělo být ve vlákně Co mě potěšilo, ale tady jsem to rozjel, tak to dám sem. Ráno jsem poslal doklady od zubaře na Kooperativu, teď mi napsali, že odesílají celou uhrazenou částku, upřímně jsem čekal že budou trochu kopat, ale postavili se k tomu čelem a to velmi rychle 👍 Každopádně mě upozornili, což se může hodit do budoucna i Vám, že mám nejdříve volat asistenční službu a ty mě sami dle lokality najdou nejlepší zdravotní zařízení kde mě ošetří. Jinak mě do budoucna můžou konečnou částku krátit a to až na polovinu celkového zákroku. Zajímavé, ale asi to tak může být....

• Díky 1
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...