kupko Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Duke vypadají SUPER ale tolik za brýl nedám :-( max půlku ale vím je to tak ty ceny jsou strašne Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Ono je to relativní... třeba já na kolo bez brýlí nemůžu. Normální brýle mám multifokální, stály 30 a na kole jsou k prdu, klepou se a fouká mi v nich do očí. Takže tyto Rudy za polovic jsou vlastně výhodný kauf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Sem si predcasne trosku nadelil... Velky peklo Pika, Fluxik nova kola, krasna a jeste jeden parecek medvedu do garaze. Na blbnuti a budou na tom uz jezdit i prckove... Mam radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Krásná kola :-) už jen jezdit :-) :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 před 2 hodinami, Duke650 napsal: jsou vlastně výhodný kauf A na léto jedny tmavý k tomu kam já se to zase řítím . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 (upraveno) Martasku, vis ze s jezdenim u me neni problem Upraveno 17. října 2020 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 To já schválně Honzíkú :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 před 22 minutami, Tom4 napsal: A na léto jedny tmavý k tomu kam já se to zase řítím . . . V těch obrubách Rudy mám fotochromatická dioptrická “skla” jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 To už zní lépe, zkusím vlézt do optiky a poptat se co umí, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Včera bylo peckovně Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 ta prvni ma super atmosku, biky, kamosi a les ... Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Parádní foto. Vyměnils Mojo HD3 za Ripmo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Pecka fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Trenujem a budujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 @TLD tie Chromagy su paradne! mladý/á šikula jak dáva manuál!Seiko & Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Cau. Jj, jsou. Strasna sranda na tom je. Rootdowna mam tri roky a pecka a ten novej stylus je bozi. Diky, vyridim a je to kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Parádní foto. Vyměnils Mojo HD3 za Ripmo? Ahoj. Jj, už na jaře. A měl jsem štěstí, udělal jsem to 5s před 12. Chvíli na to už nešlo nic sehnat Kolo to je úúúúplně peckovní, jen ja jsem blby jezdec Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Jiri, uplne blbej nejsi. A jezdec dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 před 2 hodinami, TLD napsal: Trenujem a budujem Hezky pěkně, kola krásný... Kluci dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Jiri, uplne blbej nejsi. A jezdec dobrej Ti dík Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se