dawe009 Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Tvl vejlet na kole s půl kilem uzenýho..tomu říkám pořádnej sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Dnes to bylo jak v songu od MIG21 "Když tí vítr napne plachtu ... " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Taky jsem si dneska dal 73km v terénu... tělo funguje, tak paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Dawe, vis jak, jezdime na tuky. A jak smakuje, takhle na kameni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 před 1 minutou, TLD napsal: Dawe, vis jak, jezdime na tuky. A jak smakuje, takhle na kameni Já tomu rozumím naprosto perfektně. Akorát já bych to sežral už u první lavičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 No, fungovat takto, vozim krosnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Kdyz tady dáváte fotky s ratolestma, tak se musím pochlubit. Dnes první větší výlet s madam (6 let). Skoro vše v terénu. A hlavně ji to bavilo. Motivace na zmrzlinu funguje a ja pak svůj trénink po svejch. Super den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 (upraveno) Zmrzlina, to je klasika. Bez toho to snad ani nejde. Ale novej dres jako dárek k 5.narozeninam udělá taky hodně Upraveno 11. dubna 2021 uživatelem kral083 Překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Pekny asi nějakej lepší oddíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 @Ajajnebo táta blázen Ona už má letos něco najeto, taky nás jelo víc, což vždycky pomůže. Zastávky na hřiště,zmrzlinu, párek v rohlíku... no a hlavně bylo konečně krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Pomalu ale jistě se sem vkrádá jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Parada.. ja dneska jakoze trailoval. Ucim se s teleskopickou sedlovkou a ono to fakt neni blby. Akorat holt hnusny, kdyz to clovek necha na fotku dole.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Sme si s prckem pred barakem postavili takovou mini srandu a dobry, da se na tom pekne vyblbnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Karanténa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Nee. Jen tak na potrenovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 před 1 hodinou, TLD napsal: Nee. Jen tak na potrenovani. Super to máte, jinak první co mě napadlo bylo také, aha, kluci jsou v karanténě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Honzo velká paráda Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Pěkně si to dáváte, já jsem dnes taky vyrazil než zase začne sněžit a bylo fajn.:-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ade_jirka Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 11. 4. 2021 v 9:09, ade_jirka napsal: Měl bych na zkušenější dvě prosby o rady. První dotaz je na montážní stojan, aby vydržel i elektrokolo za rozumnou cenu. Druhý je na typ pneu do terénu, aby vydržely trochu proti defektu. Jezdím sice nejvíc po loukách a lese, ale otravných trnů jsem pobral už hromadu. Díky Tak stojan koupen dle rady ve Sportisimo za 999,- . Pevnost super, vydržel by asi opravdu i těch udávaných 30 kilo. Na občasné použití ideál. Výhodou i dobrá skladnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 před 14 hodinami, TLD napsal: Sme si s prckem pred barakem postavili takovou mini srandu a dobry, da se na tom pekne vyblbnout Hodně dobrý. Z malého bude dobře připravený závodník a ty se taky vyblbneš. Taky jsem připravoval mladého na hokej, ale prostě v 18ti tomu už neporučíš a rázem bylo po všem. Nedá se nic dělat, je rád že to obstojně umí. To by bylo na jinou debatu. Fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se