Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já Vám sundám ten hlavní plast deklik, vyndám na pohodu lanko, dám nové a vystřelí ven taková ta hlavní pružina. Říkám no ty vole, dávám ji zpátky a vypadne zevnitř nějaký plíšek, říkám no ty vole, abych ho tam dal zpátky, musím sundat takový další deklik a ty vole vystřelí na mě další pružina, tu abych tam dal musím vyšroubovat další šroubek, no a vypadnou další díly a už to bylo jenom, no ty pí.. 😅 Vyklepanej jak startka gůglím, dnes už na to nemám nerva, ale zítra by to mohlo klapnout... našel jsem docela fajnový návod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, M.K. napsal:

A nepořídil bys z té operace či autopsie obrazovej, nebo lépe zvukovej záznam? Tuším, že budu mít blbej den, tak že bych se tu pak zastavil...😇

No takhle, nejdříve musel vypadnout pes co mě funěl na záda, pak manželka odnesla kocoura, vyhnala děti a chvilku po nich odešla také... já se po chvilce rozhlédl a říkám si, proč jsem na zahradě najednou úplně sám? 😂

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, roura74 napsal:

Já předevčírem měnil ložiska v zadní nábě. Říkal jsem si “za půl hoďky hotovo”. No, byly z toho hoďky tří, ale za pomoci připravku na pressfit, přítele na telefonu, youtube a hromady věcí co dům dal, nakonec kolo jezdí.

b4e6382c6fb85250f2aac66e4752ef26.jpg

😅 ....ale jseš dobrej že jsi to složil 👍

Odkaz ke komentáři

Jsem bůh, složil jsem to 😇 Ale na druhou stranu bych si dal nejradši facku, když jsem zjistil že tam je gumový malý kryt na výměnu lanka a nemusí se to vůbec rozebírat 🫣 A to jsem to dělal před dvouma rokama, stárnu....no nic dějí se horší věci, odpo jedu do lesa.

DSC_4538.JPG

DSC_4539.JPG

DSC_4534.JPG

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, Maro napsal:

Jsem ti to chtěl napsat, že lanko se vymenuje bez rozebrání, ale nechtěl jsem drásat rány 😄

Já si ti to vůbec neuvědomil, prostě hrrbrr, klasika 😅 Dal jsem zrovna novej řetízek a už ho valím, parádička je to :punk:

DSC_4541~2.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...