MAD68 Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Ještě k tomu wattmetru. Používáme doma už tyto dva kusy a fungují. Za tu cenu no nekuptohttps://www.iqsquare.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Prasklo mě lanko od přehazovačky, tak jsem ho zkusil vyměnit... Afričan a šajze technic, to nejde prostě dohromady Našel jsem na YouTube nějaké návody, tak až přestanu být nasranej, tak to zkusím složit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Jezek v kleci Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Sesypal bych to do pytliku, odnes do servisu, tam to vysypal na stul a zurive maval kreditkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Takhle rozebraný to ani spousta servisáků v životě neviděla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Já Vám sundám ten hlavní plast deklik, vyndám na pohodu lanko, dám nové a vystřelí ven taková ta hlavní pružina. Říkám no ty vole, dávám ji zpátky a vypadne zevnitř nějaký plíšek, říkám no ty vole, abych ho tam dal zpátky, musím sundat takový další deklik a ty vole vystřelí na mě další pružina, tu abych tam dal musím vyšroubovat další šroubek, no a vypadnou další díly a už to bylo jenom, no ty pí.. Vyklepanej jak startka gůglím, dnes už na to nemám nerva, ale zítra by to mohlo klapnout... našel jsem docela fajnový návod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 A nepořídil bys z té operace či autopsie obrazovej, nebo lépe zvukovej záznam? Tuším, že budu mít blbej den, tak že bych se tu pak zastavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Já předevčírem měnil ložiska v zadní nábě. Říkal jsem si “za půl hoďky hotovo”. No, byly z toho hoďky tří, ale za pomoci připravku na pressfit, přítele na telefonu, youtube a hromady věcí co dům dal, nakonec kolo jezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 kdyz to tak ctu…..tak snad radsi koupit novy kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 před 1 minutou, M.K. napsal: A nepořídil bys z té operace či autopsie obrazovej, nebo lépe zvukovej záznam? Tuším, že budu mít blbej den, tak že bych se tu pak zastavil... No takhle, nejdříve musel vypadnout pes co mě funěl na záda, pak manželka odnesla kocoura, vyhnala děti a chvilku po nich odešla také... já se po chvilce rozhlédl a říkám si, proč jsem na zahradě najednou úplně sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 před 2 minutami, roura74 napsal: Já předevčírem měnil ložiska v zadní nábě. Říkal jsem si “za půl hoďky hotovo”. No, byly z toho hoďky tří, ale za pomoci připravku na pressfit, přítele na telefonu, youtube a hromady věcí co dům dal, nakonec kolo jezdí. ....ale jseš dobrej že jsi to složil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Afri, ze si aj nieco popil popritom:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Před hodinou, Harwey napsal: Afri, ze si aj nieco popil popritom:) Pak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Jsem bůh, složil jsem to Ale na druhou stranu bych si dal nejradši facku, když jsem zjistil že tam je gumový malý kryt na výměnu lanka a nemusí se to vůbec rozebírat A to jsem to dělal před dvouma rokama, stárnu....no nic dějí se horší věci, odpo jedu do lesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Jsem ti to chtěl napsat, že lanko se vymenuje bez rozebrání, ale nechtěl jsem drásat rány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 před 4 minutami, Maro napsal: Jsem ti to chtěl napsat, že lanko se vymenuje bez rozebrání, ale nechtěl jsem drásat rány Já si ti to vůbec neuvědomil, prostě hrrbrr, klasika Dal jsem zrovna novej řetízek a už ho valím, parádička je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Tak to palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 před 13 minutami, Ajaj napsal: Tak to palec nahoru dneska tedy super poježdění, sucho, teplo, nemá to chybu.....a hlavně to řadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Karel Vacek, 2. miesto, parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se