moco Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Ahoj, máte někdo zkušenosti s řazením: SRAM Rival eTap AXS ? Spokojenost - radost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 před 4 hodinami, moco napsal: Ahoj, máte někdo zkušenosti s řazením: SRAM Rival eTap AXS ? Spokojenost - radost? Abych to uvedl na pravou míru, tak zvažuji pro to moje šmrdlání po Hané koupit Canyon Aeroad nebo opět Ultimate a potřebuji střízlivý názor, které potřebuji, Aeroad má, dle mě, o level lepší rám, Ultimate má zase o level lepší řazení a brzdy. Ještě bych rád podotknul, že jsem z paneláku, takže by mi asi vyhovovalo vytáhnout baterky a dát je do kapsy, než tahat kolo do bytu, abych nabil přehazovačku. Díky za vaše rady a postřehy P.S. Doteď jsem jezdil na Ultimate, které bylo na 105 a nestěžoval jsem si. https://www.canyon.com/cs-cz/road-bikes/aero-bikes/aeroad/aeroad-cf-slx/aeroad-cf-slx-7-disc-etap/3051.html?dwvar_3051_pv_rahmenfarbe=R081_P07 https://www.canyon.com/cs-cz/road-bikes/race-bikes/ultimate/cf-sl/ultimate-cf-sl-8-aero/3319.html?dwvar_3319_pv_rahmenfarbe=R101_P01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 před 41 minutami, moco napsal: Ještě bych rád podotknul, že jsem z paneláku, takže by mi asi vyhovovalo vytáhnout baterky a dát je do kapsy, než tahat kolo do bytu, abych nabil přehazovačku. To v dnešnej dobe rieši powerbanka. A hlavne oveľa menej často, ako dobíjanie sramu (nie, že by to teda bol nejaký problém). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Baterie u nového Shimana vydrží cca stejně jak u Sramu, tedy cca 3x míň, než dříve ... takže nabíjíš stejně často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Fakt? Menšia kapacita alebo väčšia spotreba, či prečo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Nějaké ty skluzy s povypušťěnými tlumiči pod dohledem samotného pana Ježíše Kurňa má to šťávu, dopučuji občas změkčit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Ričipičo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 před 6 hodinami, wawrik napsal: Fakt? Menšia kapacita alebo väčšia spotreba, či prečo? Baterka je menší a má menší kapacitu ... ale je o dost lehčí. Takže je za tím úspora hmotnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Dneska luxus. Sice jen kolem komína, ale super den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Máte prosím tip, kde si lze vyzkoušet a případně zakoupit wide variantu silničních treter? Včera jsem byl v Radotíně a po hodině zkoušení jsem odešel s prázdnou Všechny modely mě tlačily na šířku. Vůbec nemají wide modely skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Nějaký borci z Chronomagu u nás na závodech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 (upraveno) před 11 hodinami, Jarett napsal: Baterka je menší a má menší kapacitu ... ale je o dost lehčí. Takže je za tím úspora hmotnosti Navíc komunikuje bezdrátově s pákama, Garminem/telefonem. Ale ta powerbanka by to měla vyřešit, kabel k nabíjení má USB-A konektor. edit: ale to tobě psát asi nemusim Upraveno 21. května 2023 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 před 19 hodinami, moco napsal: https://www.canyon.com/cs-cz/road-bikes/aero-bikes/aeroad/aeroad-cf-slx/aeroad-cf-slx-7-disc-etap/3051.html?dwvar_3051_pv_rahmenfarbe=R081_P07 https://www.canyon.com/cs-cz/road-bikes/race-bikes/ultimate/cf-sl/ultimate-cf-sl-8-aero/3319.html?dwvar_3319_pv_rahmenfarbe=R101_P01 Díky za postřehy k sadám. Já doteď jezdil na 105, teď je to Sofiina volba - buď lepší sada s brzdami na "horším" rámu, nebo horší sada s brzdami na lepším rámu. Zároveň si nemyslím, že bych měl mít (že bych využil) to nejlepší, ale chci za své peníze maximum, no Lepší rám asi nepoznám, kdežto hladší a kultivovanější řazení a brzdy znát budou. Na druhou stranu, tu vizuální, bude Aeroad v XL vypadat vyváženěji. Jako můžu mít i Aeroad ze shimanem, ale to je 30k+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Sudety Tour nedávám,…já jen tak zlehka po zelené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 před 22 minutami, moco napsal: Lepší rám asi nepoznám, kdežto hladší a kultivovanější řazení a brzdy znát budou. Neviem, v čom sú tie rámy lepšie alebo horšie (nevyznám sa v tom), ale nemyslím, že rozdiely nepoznáš. Aspoň súdiac podľa seba - v živote som nesedel na nejakom graveli alebo vôbec slušnom cesťáku s baranmi, ale keď som vyberal prvý gravel, naprosto jasne som rozoznával rozdiely medzi jednotlivými bajkami. V komforte/tuhosti, odozve na pedál aj geometrii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Před hodinou, Kamil.K napsal: Sudety Tour nedávám,…já jen tak zlehka po zelené Silničky 170km a 120km, 450 startujících, hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Dneska jsem si vyjel na pivo na silničce. A obě místa můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Dneska ty ceny výrobců to je mazec, už i Cannondale se uchýlil do světa slev Novinky 2023 které nejsou ještě ani na obchodě, řekli mi nedávno Habit v Carbonu ještě tak měsíc a sleva v žádném případě, a najednou mávnutím proutku jsou všechny o cca dvacku levnější.... já z nich normálně nebudu, si tak říkám co si o tom mám myslet, že se třeba nepovedli? https://www.cannondalebikes.cz/jizdni-kola/horska-kola/trail/habit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Letos novej řetěz. Najeto max 1200 km... Podle měrky vytahanej na max. 50 %... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 před 3 hodinami, African napsal: Dneska ty ceny výrobců to je mazec, už i Cannondale se uchýlil do světa slev Novinky 2023 které nejsou ještě ani na obchodě, řekli mi nedávno Habit v Carbonu ještě tak měsíc a sleva v žádném případě, a najednou mávnutím proutku jsou všechny o cca dvacku levnější.... já z nich normálně nebudu, si tak říkám co si o tom mám myslet, že se třeba nepovedli? https://www.cannondalebikes.cz/jizdni-kola/horska-kola/trail/habit Mají prostě kol víc, než by chtěli ... a potřebují skladové zásoby proměnit opět na peníze. https://mtbs.cz/clanek/cyklobyznys-cekaji-dulezite-tydny-a-mesice/kategorie/servis#.ZGtDGy9XruQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se