obchodnik-o3 Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 dnes to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Po delsi dobe jsem si rekl, ze Uz jsem Dost sterej, abych na sobe porad setril, tak jsem si koupil neco hezkyho ale zase porad s rozumem opecovavana F8 na Di2, tak snad Mi Bude delat radost. Sry za chlubici post, ale mam Fakt radost Jak malej Jarda Gesendet von meinem M2010J19SY mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raym0n Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 V 13. 6. 2023 v 12:05, moco napsal: Máte tip na dobré italské pláště pro bezdušový systém a prověřený tmel? Stan's No Tubes Race s červeným víčkem Krásné téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 (upraveno) Mnohým "odborníkům" na cyklistických fórech z tohoto kola teče krev z očí. I tady pár lidem skřípou zuby při každém mém příspěvku Upraveno 19. června 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 @moco co je na něm "špatně"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Trochu toho retra ... originál kolo týmu Kelme z TdF 1997 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Krasa! Jezdis na tom?Gesendet von meinem M2010J19SY mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 @moco no ten představec je takovej zvláštní ale to je o zvyku, já bych to kolo bral hned. Myslím, že lidi jen závidějí. @Jarett nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 @Moty Nevím, mě se líbí Jsem u silničářů jen pár sezón, takže mě se ty nové aero futuristické designy velmi zamlouvají. @lassie díky, dle mě je v nelibosti u staromilců klasických silničních kol... tohle je celkem velká moderna a nabourává zavedené standardy, ale na to, že je to XL koza, tak je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Někdy se na vás štěstí usměje zrovna, když se vám to nejvíc hodí.Dneska sem to vzal z práce trochu oklikou a fakt jsem se netěšil na úsek ze Srbska na Karlštejn a dál. A světe div se, v Srbsku jsem chytil skvělý odvoz,kdy z původních 26km/hod vystoupala rychlost na 34, což byl na můj gravel tak akorát. Škoda jen, že končili v Třebáni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Před hodinou, Rodkopf napsal: Krasa! Jezdis na tom? Sem tam na kávicu, či na prosecco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 10 hodinami, kral083 napsal: Někdy se na vás štěstí usměje zrovna, když se vám to nejvíc hodí.Dneska sem to vzal z práce trochu oklikou a fakt jsem se netěšil na úsek ze Srbska na Karlštejn a dál. A světe div se, v Srbsku jsem chytil skvělý odvoz,kdy z původních 26km/hod vystoupala rychlost na 34, což byl na můj gravel tak akorát. Škoda jen, že končili v Třebáni Předpokládám, že jsi ji nedokázal předjet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 @moco uznej, že by to nebylo fér,abych na gravlu tahal někomu na silničce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Já myslím že to Bianchi, které se teď řeší zde i na jiném foru, je tak trochu o budoucnosti. Já jsem klasickým zastáncem tradičních rámů, ještě z ocelových svařovaných trubek. A samozřejmě takový rám a další komponenty kolem toho ve mně můžou vzbuzovat emoce. Jestli negativní nebo pozitivní, tak to nechci komentovat. Ale každopádně tohle je směr, kterým půjde většina výrobců a za pár let to nikomu nepřijde, že to kolo je nějaké divné. Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 @kral083 Dneska sem premiérově s kolem na horách. A je to podobný, jako když sem prvně yebal. Žádná velká sláva....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 @hopa26 pane strojvedoucí a na čem jezdíš a kde? Ani ses nám pak nepochlubil, jak si se s Kaňonem sžil? My se zítra chystáme na oběd na Labský boudě. Jako rád bych někomu nadával,do čeho mě to zas uvrtali, ale vzhledem k tomu, že sem to vymyslel sám, tak mám smůlu. Tak na mě myslete. V tom vedru to bude výživný. Foto proviant na cestu tam. Zpátky už klasicky dojedu na piva a guláš,jak je tělo zvyklý:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 No sme v lázních v Jáchymově a mám tu dva kolegy fíry se mnou. Sme teda všichni kolama. Canyon jezdí dobře hlavně z kopce. Akorát mne překvapilo, že v zatáčkách na silnici to nějak odskakuje divně, jináč nežli na galusce. Na vině bude myslím ten traktorovej vzorek. No když sem dupal na Klínovec, překvapilo mne prostě a nečekaně, jak moc velká makačka to je. Ale bavilo mne to stejně, i se nám teda mega líběj panoramata. Je to tady najs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 @hopa26- to mas za to, ze si prestal behat, ty plavo-veslari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 37 minutami, hopa26 napsal: No sme v lázních v Jáchymově a mám tu dva kolegy fíry se mnou. Sme teda všichni kolama. Canyon jezdí dobře hlavně z kopce. Akorát mne překvapilo, že v zatáčkách na silnici to nějak odskakuje divně, jináč nežli na galusce. Na vině bude myslím ten traktorovej vzorek. No když sem dupal na Klínovec, překvapilo mne prostě a nečekaně, jak moc velká makačka to je. Ale bavilo mne to stejně, i se nám teda mega líběj panoramata. Je to tady najs. V zatáčkách by guma nijak odskakovat neměla, to je špatně i když to je traktor ...mrkni jestli ji máš dobře nasazenou, on to je kolikrát kumšt ji nasadit stejnoměrně do ráfku. Nově nasazenou nechám podhuštěnou, dám si nějaký lehčí sjezd, ona si sedne a pak ji dofouknu, ale není to pravidlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 (upraveno) Ani Ti nemůžu lhát, že utíkám, páč všechno vidíš... Vzal sem si sebou i hadry a boty běhacíí, tak se třeba taky hecnu. Afri, on to je možná jen pocit, jak se nakláním že to je nezvyklý... Bojím se, abych se nevymáznul. Každopádně díky. Upraveno 20. června 2023 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se