filltos Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 No já dneska měl taky patálii - včera sem dělal něco se zadníma destičkama a nepřihnul si ten jistící drát u shimano třmenů - a co se mi stalo? No ztratil jsem cestou destičku. Ještě že jsem měl prozíravě náhradní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Já na Kralovej holi na bajku. Nejvyšší bod v SK kde se oficiálně můžete na kole podívat. 1925m nad mořem. Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 (upraveno) Delam inventuru kol a cas jich musela z myho pokoje na pudu Upraveno 5. července 2023 uživatelem johny357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Zjova, Moratka na nejhezcim XTR, to bejval muj sen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Tvl tomu by se dalo říkat investiční titan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Když jsem před lety na Morati závodil, nakonec nám půlka věcí praskla. Sem tam sedlovka, sem tam V řidítka, sem tam vidlice. Rámy hlavně ty, co měly planžetu za středovým složením, HC1.3 ... na a prakticky všechny kliky, tak mi žena z jedněch udělala hodinky, které mám v práci Titan křehne a to hlavně ve sváru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Ale jo, ty riditka/predstavec byly ve sporce vyhlaseny.. ovsem pekny to je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Vim, ze praskaly, ale jeden HC 1.1 odvozil moje decka takze neco precejen vydrzely A jeste sem si koupil z titanu i sedatko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 (upraveno) Co používáte na mazání řetězu u silničního kola, aby po aplikaci byl řetěz "suchý"? Stačí koupit nějaký "dry lube" olej? Koukám na značky jako Muc-off nebo Finish line. Upraveno 6. července 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Muc-off, ale ja jezdim jen kolem komina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 před 27 minutami, moco napsal: Co používáte na mazání řetězu u silničního kola, aby po aplikaci byl řetěz "suchý"? Stačí koupit nějaký "dry lube" olej? Koukám na značky jako Muc-off nebo Finish line. Profesionálové používají Squirt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 (upraveno) @Jarett Na to jsem taky koukal, zkusil bych ho. Máš ho na prodejně? Upraveno 6. července 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Na finish line se vyprdni, chrasti uz po 20km. A vosk Squirt na me taky dojem neudelal, asi jsem neco delal spatne, protoze recenze jsou vesmes pozitivni. Spinil a retez byl hlasitej jako bych ho nicim nemazal. Poridil jsem po dobrych zkusenostech Interflon a za me nejlepsi olej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 před 2 hodinami, moco napsal: @Jarett Na to jsem taky koukal, zkusil bych ho. Máš ho na prodejně? Mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Já kupuju all weather v dekaci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Mažu parafinem od WandOdesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Já na horským taky ten z Decathlonu a na gravelu teď zkouším vosk (Silca hot melt wax) a zatim dobrý asi u toho zůstanu, líbí se mi jak je to krásně čistý a nešpiní to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Nechcete mě někdo do týmu jako domestika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Rauðhólar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Dneska azzurro, nohy zavařené a užil jsem si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se