Gustaf Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 před 30 minutami, African napsal: Sakra, jsem úplně zapomněl klukovi objednat k narozkám novej bike, protože 24" už letos při 146cm nic moc. Jenom v rychlosti, má přejít na 26" nebo dospělí XS ? Úplně jsem se do toho tady teď zamotal 26" v S/M bude cajk
African Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 před 56 minutami, warann napsal: Ted jsi me zmatl. 26” je velikost kol klasickyho MTB, kterej mel ruzny velikosti ramu, dejme tomu od XS po XXL. Mám na mysli velikost rámu...
Emiliano Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 Před hodinou, African napsal: Sakra, jsem úplně zapomněl klukovi objednat k narozkám novej bike, protože 24" už letos při 146cm nic moc. Jenom v rychlosti, má přejít na 26" nebo dospělí XS ? Úplně jsem se do toho tady teď zamotal Mladej má 138cm a kupovali jsme teď dětskou 27,5" ve velikosti XS = velikost rámu 13". Zatím na tom ale nejel. https://www.urban-sport.cz/detska-kola-2/horske-kolo-amulet-tomcat-1-9-sh-lemon-chrome-red-27-5--2023/?variantId=240829&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA75itBhA6EiwAkho9e16W0mFZDs96kjnCcCc4t6dMZzrqm6eae-3f90ohQn_HdmPicubYSRoCgJ0QAvD_BwE
African Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 Aha, už se pomalu vymotávám a začínám chápat, měl jsem nějaký blackout Děkuji.
warann Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2024 Taky požádám o radu. Potřebuju platformy bez pinů: Koukám na to a vychází mi: Face Ride (tam teda výsupky jsou, ale nepovažuju je za klasický piny) https://www.kupkolo.cz/pedaly-race-face-ride_z115374/?id_variation=1755469Race nebo Shimano PD-EF202 (ty se mí líbí asi víc, až na tu váhu, na druhou stranu na moje ježdění to asi nehradje až tak roli). https://www.kupkolo.cz/pedaly-shimano-pd-ef202_z115234/?id_variation=1755140 Případně se mi líbí (už svou podivností) tyhle Looky: LOOK Trail Grip https://www.koloshop.cz/LOOK-Trail-Grip-pedaly-Lime/137940 Za tipy díky, prosím jen v rámci zadání, samozřejmě klidně podobný pedály, ale ne rady: kup si s piny, kup si nášlapy atd. Díkes.
African Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2024 před 16 hodinami, Gustaf napsal: 26" v S/M bude cajk Jop, asi jo, díky...těžké to bylo vybírání, těžké, kluk by rád v tatínkových šlépějích, ale Cannondejl v S velikosti nic zajímavého v daném rozpočtu....nějak chrápou poslední dobou kluci Nakonec tedy díky dvornímu dodavateli kol členu fóra kupko jsme snad kápli na to pravé a kluk bude spokojený. Barva cool, jednoplacka, příjemný výrobce. Upřímně teď projíždím nabídku Norco celopér a pomalu to vidím letos na přesedlání, pár kousků mi tam upřímně vyrazilo dech Tímto ti děkuji kamaráde kupko a slibuji, že již nikdy nebudeš muset dělat racka https://www.mojekolo.cz/norco-storm-2-jade-jade-27-5/
TLD Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2024 Warann,koukej na vsechny modely a vyber co se ti libi a piny nedavej ne. At mas velkej vyber.
TLD Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2024 Afri, timto si ho nasral... slibuji, že již nikdy nebudeš muset dělat racka
kupko Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2024 Afri, timto si ho nasral... slibuji, že již nikdy nebudeš muset dělat racka Ale no tak pánové Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
African Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2024 před 3 hodinami, TLD napsal: Afri, timto si ho nasral... slibuji, že již nikdy nebudeš muset dělat racka No vidíš, to ti mě ani nenapadlo, že dělat racka by mohlo někoho i bavit
Emiliano Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2024 před 6 hodinami, African napsal: Jop, asi jo, díky...těžké to bylo vybírání, těžké, kluk by rád v tatínkových šlépějích, ale Cannondejl v S velikosti nic zajímavého v daném rozpočtu....nějak chrápou poslední dobou kluci Nakonec tedy díky dvornímu dodavateli kol členu fóra kupko jsme snad kápli na to pravé a kluk bude spokojený. Barva cool, jednoplacka, příjemný výrobce. Upřímně teď projíždím nabídku Norco celopér a pomalu to vidím letos na přesedlání, pár kousků mi tam upřímně vyrazilo dech Tímto ti děkuji kamaráde kupko a slibuji, že již nikdy nebudeš muset dělat racka https://www.mojekolo.cz/norco-storm-2-jade-jade-27-5/ Možná bych koukal na něco se vzduchovou vidlicí. Tato je pružinová a ta bývá většinou na cca 75 kg a nic moc s tím neuděláš (leda vyměnit pružinu a to v této cenovce je asi blbost). Nevím, kolik mladej váží, ale nepředpokládám že tolik. Vzduchovou naladíš na konkrétní váhu.
Joe75 Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2024 před 31 minutami, Emiliano napsal: Možná bych koukal na něco se vzduchovou vidlicí. Tato je pružinová a ta bývá většinou na cca 75 kg a nic moc s tím neuděláš (leda vyměnit pružinu a to v této cenovce je asi blbost). Nevím, kolik mladej váží, ale nepředpokládám že tolik. Vzduchovou naladíš na konkrétní váhu. Souhlas, pružinová vidlice, už jsem to taky řešil. Nakonec jsem kvůli celkové hmotnosti bral pevnou vidlici. Verze s koly 27,5" má pak hmotnost kolem 10,5 Kg. Bylo to pro holku, takže hmotnost rozhodla - Superior Fly.
African Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2024 Uvidíme jak se bude chovat, každopádně to samé jsem slyšel když jsem bral 24" a upřímně osobně jsem si také říkal že tam je padesátka pružinová vidle jen pro parádu při dětské váze, ale kluk mega nadšený že má vidli jako tata a nadšení pro danou věc se počítá. A světe div se, ona normálně funguje a pruží.... takže jsem byl sám překvapen a všichni, včetně mě se mýlili že se to v terénu ani nehne a bude se chovat stejně jako pevná. Na fotce můžete sami vidět že pruží, a u nového kola se necháme překvapit, navíc je tam stovka. Kluk už začíná jezdit taky trochu agresivněji, nebojí se toho, tak já věřím že ji občas trochu rozhýbe
dan83 Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 Panove, resim kolo pro nasi "princeznu" a me pozadavky jsou MTB, kola 27.5, eSkovy ram, jednoplacka na Shimanu (Deore+), kotouce, vidle klidne pevna, vaha co nejmin. Mate nejaky tip? Resili jste ted nekdo? Diky
Joe75 Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 Ahoj Dane, viz. výše - Superior F.L.Y. Všechny komponenty jsou odlehčené - proto je ta cena tak vysoká, ale už jsme koupili druhé (jak mladá roste) a nelitujeme.
kral083 Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 Ráno u vody -9, odpoledne pro změnu samej led. Jako je to hezký zpestření,ale já už bych radši jaro.
Z. Paul Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 Dneska prvních 46km na Tacx Flux S a myslim, že si budeme rozumět trenink na dalsi sezonu triatlonu začal i svou poslední částí
kral083 Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 @Bert Náčelníku, já to zaregistroval a tušil jsem, že si trochu nabíhám na smeč Když už teda ne jaro,tak ať se aspoň oteplí. Kurna,to zní taky blbě.
African Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 V 25. 12. 2023 v 13:32, Joe75 napsal: Kluci, prosím o konzultaci. Včera jsem pod stromečkem našel Camelbak MULE PRO14. Mám ho ale blbě ušitý - náramení popruhy mají rozdílnou šířku (o 0,5cm rozdíl), spodní část pruhů každý jiný tvar, záda jsou nakřivo ve spodní části. Camelback stojí balík a takové zpracování jsem neměl ani na starém cyklobatohu z Decathlonu. Máte někdo stejný batoh, je to normální takové zpracování? Díky Josef Reklamoval jsi? Vždycky mě zajímá, jak takové to případy dopadnou... jelikož všichni dobře víme, jak se obchodníci v ČR k reklamacím staví ...asi takhle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se