Gustaf Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 (upraveno) Ale jo, já ti to neberu... já tohle mám prostě nastavený jinak. Vím, kolik toho času holky na kole stráví.... Neříkám, že dětem kupuju sracky. Ale i kolem těch 6 koupíš zánovní bajk. Zase pro dceru nechci těžítko s odpruženou vidlicí. Jak jsem psal, splašil jsem ji novou Orbeu 24 za 5,5k.... Upraveno 15. října 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Samozřejmě každý dle svého uvážení, s přihlédnutím k financím a k tomu na co to ty děti mají. Pokud bude dítě mít kolo na přemístění se ke kamarádovi 1,2km a zpět nebo na projížďku s rodiči na zmrzlinu 5km tak asi nepotřebuje mít stejné vybavení jako dítě co jezdí 1500km ročně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Přesně kluci, nakonec náš cíl je stejný Mě lanařil kámoš tady na toho Supáčka Team 24" že bere pro kluka, tak že vezmeme dva a vydřeme slevičku, no a to už se mě taky zdálo o čertech....ale kolo tedy fajnový, pro malý závodníky pokud jim to dupe, nakonec proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Asi tak. Letos má 4,5 letá dcerka nájezd ke třem stovkám. Samozřejmě jsou to výlety kolem Vltavy a Berounky cca 15km,ale baví jí to. Navíc chudera dostává vybírat z unisexovych barev, protože do pelotonu přibyde mladší brácha. Někdo ukládá peníze na spořák, já je mám uložený v kolech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 před 48 minutami, kral083 napsal: Asi tak. Letos má 4,5 letá dcerka nájezd ke třem stovkám. Samozřejmě jsou to výlety kolem Vltavy a Berounky cca 15km,ale baví jí to. Navíc chudera dostává vybírat z unisexovych barev, protože do pelotonu přibyde mladší brácha. Někdo ukládá peníze na spořák, já je mám uložený v kolech Peníze uložený v kolech...ten je dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Nojo no, stejně jako v hodinkách, víš jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 No nevím. Do hodinek se peníze uložit dají, kdo před 10 lety koupil libovolné Omegy, Brajtle, Rolex ap., tak na tom neprodělal. U těch kol bych to tak neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Stále kraťasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Starý, ale jarý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Tam asi moc cyklistů nepotkáš, že? Jeden dotaz - něco neurčitého jsem našel, ale kdo nosíte brýle, teď s úbytkem světla přemýšlím nad dioptrickýma brýlema na kolo, asi čiré nejlépe. V létě pohoda, ale hůř vidím na dálku (tuším 3/4 dioptrie), normálně do optiky, nechat změřit zrak a vybrat sportovní brýle, nebo řešit přes očního lékaře? Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Tome řeším posledního půl roku dioptrické brýle na kolo a pokud chceš sportovní skla zaoblený tak cena jednoho sklíčka něco kolem 4 až 7 tisíc :-( rámeček 4tisice to znamená 12 až 17 tisíc :-( jestli najdeš něco zajímavého tak dej vědět :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Tak tohle přesně jsem nechtěl slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Já také né ale hledám východisko a stále nic nedám za brýle 15 tisíc ale potřebuji :-(Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Marťas, nemáte tam i lyže? Dělám inventuru sportovního vybavení, no a kluk potřebuje nové větší lyžáky, i delší lyže Aspoň že holka na všechny ty téměř nové věci pěkně navazuje, akorát na Ghosta mi rovnou řekla, že bude chtít růžového a ne modrého po klukovi. Jdu si vytisknout nějakej ten cash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 http://www.sport-optik.cz/produkty Mám od nich dioptrické Rudy Project, cena příjemně překvapila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 http://www.sport-optik.cz/produkty Mám od nich dioptrické Rudy Project, cena příjemně překvapila Ty jsou dětské Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Afri lyže neprodáváme :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Že bych ve svém věku nosil dětské? má samozřejmě i dospělácké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Že bych ve svém věku nosil dětské? má samozřejmě i dospělácké :-) na kolik tě přišli hrušek jak píše Afri hoď sem prosím fotku :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se