FantasticFabio Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 43 minutami, Harwey napsal: Este ze mame na fore tolko emotikonov. Ok budu sekrotiti
African Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Počasí, počasí a zase počasí Manželka mi vždycky i po těch dlouhých letech začne říkat, že jsem vcelku sympatický člověk 2
FantasticFabio Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Viděl sem letět Čmeláka…. Buď to byl Štefan , nebo Ivan Mládek letěl na lov Jožina z Bažin 1
eloga Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Zlaté Řepy a Řeporyje, ani povodně na nás nemůžou a ještě ani ten blackout. Na většině území Prahy vypadl proud. Nejelo metro, lidé jsou uvězněni ve výtazích
eloga Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: Viděl sem letět Čmeláka…. Buď to byl Štefan , nebo Ivan Mládek letěl na lov Jožina z Bažin To ne, to je Franta Říha z Vinar, letí na Luže, bo Beerfest.
FantasticFabio Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 49 minutami, eloga napsal: To ne, to je Franta Říha z Vinar, letí na Luže, bo Beerfest. Jé neznám jesito byl teda von snad tam tedy doletěl fčas 1
kuncák7 Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Ten dnešní výpadek vseho- mel jsem klidných 6 hodin- bez telefonu, rádia, televize. Prostě naprostej klid na dovoleny doma.
YPO Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 57 minutami, kuncák7 napsal: Ten dnešní výpadek vseho- mel jsem klidných 6 hodin- bez telefonu, rádia, televize. Prostě naprostej klid na dovoleny doma. My co jedem na petrolej to uz máme dávno 2 3
FantasticFabio Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 4 hodinami, bohus76 napsal: Jeden byl i u nás kolem Hradišťa Nechci bejt všetečnej, ale já vidim dva různý…… 1
bohus76 Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: Nechci bejt všetečnej, ale já vidim dva různý…… Aha, při tom slunku jsem to ani nepostřehl Aspoň je to poznat, díky za připomínku.
FantasticFabio Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 57 minutami, bohus76 napsal: Aha, při tom slunku jsem to ani nepostřehl Aspoň je to poznat, díky za připomínku. Nemůžou tam mít někde hnízdo? 1
Tobi Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července před 17 hodinami, eloga napsal: To ne, to je Franta Říha z Vinar, letí na Luže, bo Beerfest. Neni, to je Štefan přece.
bohus76 Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července před 9 hodinami, FantasticFabio napsal: Nemůžou tam mít někde hnízdo? Bylo to na vycházce s Vítem a Mlsounem a vypadalo to jak nálety na nás Těžko říct,zda něco stříkali ( delá se to vůbec ještě z letadel!?) , spíš mi to připadalo jako představení pro nás.
FantasticFabio Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Před hodinou, bohus76 napsal: Bylo to na vycházce s Vítem a Mlsounem a vypadalo to jak nálety na nás Těžko říct,zda něco stříkali ( delá se to vůbec ještě z letadel!?) , spíš mi to připadalo jako představení pro nás. Proč né?! Viděli týpky co jsou sympático, ci nají na rukou ráčmeny extraklassa , tak se holt předváděli! Nebo Jirmus se Šonkou hráli na honěnou ?
African Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Koukám, že ve Švýcarsku je svět ještě v pořádku https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svycarska-obec-zakazala-cizincum-vstup-na-koupaliste-kvuli-chovani-navstevniku-z-nedaleke-francie-40528982#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se