FantasticFabio Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 55 minutami, Campino napsal: Po 4-tý krátsnáď to už s nimi vydržím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vo metr piv , že nevydržíš ! 1 1
Prochy68 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 4 hodinami, Campino napsal: Po 4-tý krátsnáď to už s nimi vydržím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Do konce měsíce bych si troufnul říct že jo 3
Bert Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Potěšilo mne, že jsem v jednom podcastu zachytil myšlenku (krédo) prof. Vladimíra Beneše... Já jsem pečlivě pracoval celý život na tom, abych dělal jen to, co mne baví. SKVĚLÉ.
Kamil.K Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Udělal mi radost dokument o mém oblíbeném Davidu Lynchovi. Přikládám odkaz: https://www.ceskatelevize.cz/porady/16560280290-vitejte-v-lynchlandu/
Bobisek Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna před 13 hodinami, Bert napsal: Potěšilo mne, že jsem v jednom podcastu zachytil myšlenku (krédo) prof. Vladimíra Beneše... Já jsem pečlivě pracoval celý život na tom, abych dělal jen to, co mne baví. SKVĚLÉ. Krédo zní skutečně skvěle, ale upřímně mi nepřijde moc přesvědčivé a ve výsledku užitečné. Do života naprosté většiny lidí někdy vstoupí skutečnosti nutící je dělat i to, co je "nebaví", a skutečná výzva je myslím poradit si s těmito situacemi. Neznám ale samozřejmě kontext výroku. Možná směřoval úžeji jen k zaměstnání, ale ani tam nejde zrovna o reprezentativního mluvčího, VB (otec i syn, nevím, koho myslíš) si zvolili neurochirurgii a tu skutečně dělali/dělají celý život. To je ale spíše o vhodné volbě na začátku, ne celoživotním úsilí.
cdale Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Barbora Bukovská triumfovala na mistrovství světa v cyklokrosu v nizozemském Hulstu a získala zlatou medaili v kategorii juniorek.Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk 2
Prochy68 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Konečně jsem se dokopal vyměnit dřezovou baterii, tak jsem si hned za odměnu koupil další hodinky, win-win 2
tikzot Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Tak dneska by to mohlo být v Itálii dobrý den pro české olympioniky, kvalifikace slalomu snowboard ledecká i maděrová první dvě místa top curling taky a moc preju Davidový biatlon, je drsná že i přes ty zranění jde do závodu 2
FantasticFabio Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února V 1. 2. 2026 v 20:16, Prochy68 napsal: Konečně jsem se dokopal vyměnit dřezovou baterii, tak jsem si hned za odměnu koupil další hodinky, win-win Štastný to muž ! Jak by napsal Božena Němcová …..
SUZUKIGSXR Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 1 hodinou, tikzot napsal: Tak dneska by to mohlo být v Itálii dobrý den pro české olympioniky, kvalifikace slalomu snowboard ledecká i maděrová první dvě místa top curling taky a moc preju Davidový biatlon, je drsná že i přes ty zranění jde do závodu Jěště 5000 m - Metoděj Jílek.
tikzot Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Před hodinou, SUZUKIGSXR napsal: Jěště 5000 m - Metoděj Jílek. Jasně taky taky, velká škoda že nemůže závodit Sáblíková, snad se dá do kupy na další závody Ledecká bohužel vypadla v 1/4 finále
Roman I. Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Mě samozřejmě potěšila ta mladá beztarostná kočka, co je vychechtaná jako lečo. Moc ji to přeju. Co mě však naštvalo, jestli to sem trochu patří, když je to o emocích. Že Ester brečela. Je skvělá, úžasná a těší mě pokaždé, když ji vidím závodit. Pořád to je královna o 6 setin. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se