African Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 před 39 minutami, filltos napsal: Bacha ať si neublížíš už při rozbalování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 @African este nam tusim dlzis tvoje video z baletu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Před hodinou, Harwey napsal: @African este nam tusim dlzis tvoje video z baletu:) Je super, jsem válel jak Patrik Swayze ve špinavým tanci Holka nadšená a to se počítá, ovšem je nás tam na podiu asi dvacet a mohl by být problém při zveřejnění se soukromým, speciálně některých střelců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferox Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Clanek na AutoMatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Celej den ve vinohrade. Ticho, slunicko, klidek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Dostal jsem dárek jen tak a to mě právě strašně potěšilo, že jen tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Před hodinou, African napsal: Dostal jsem dárek jen tak a to mě právě strašně potěšilo, že jen tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám stejný akorát ty pískový Nech si v Hudy zdarma zkrátit nohavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 2 hodinami, Z. Paul napsal: Mám stejný akorát ty pískový Nech si v Hudy zdarma zkrátit nohavice Vypadají dobře, mám rád volnější střih. Nejsou z Hudáče, ale na druhou stranu to levou zadní zvládne má žena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 35 minutami, African napsal: Vypadají dobře, mám rád volnější střih. Nejsou z Hudáče, ale na druhou stranu to levou zadní zvládne má žena Tyjo takovou bych taky potřeboval jsou super, dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Mě hodně moc potěšilo, že IWC má konečně lidové ceny Hnedle jsem hodil pár kousků do košíku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Já,že jenom Lego zlevnilo!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 (upraveno) V 16. 1. 2022 v 20:04, African napsal: Mě hodně moc potěšilo, že IWC má konečně lidové ceny Hnedle jsem hodil pár kousků do košíku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To se zacala naplnovat pomerne brzo a dost razantne ta teorie, ze inflace rychle odezni Nebo pres noc nejak vic posilila nase mena ? Upraveno 17. ledna 2022 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Gármin 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 V 14. 1. 2022 v 14:26, Ferox napsal: Clanek na AutoMatu Tenhle článek jsem si vyvěsil v kanclu a zvedne mi náladu vždycky, když na něj kouknu. Konečně dal tomuhle spolku někdo malej pohlavek. Jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Po třiceti letech dvě hodiny na bruslích a Afri stále žije. Dost lidí ovšem můj styl očividně pobavil, když jsem se nenápadně rozhlížel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 A kde je nějaké foto ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 před 35 minutami, bobi napsal: A kde je nějaké foto ??? Kecá , má minimálně o tři prsty min, zlomenou ruku a nos, takže i ten příspěvek za něj někdo napsal a tady se prsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Jak foto? Video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Jenom video, ale neukážu, vypadá to na něm že trpím nějakou vzácnou obrnou Nejlepší můj bývalý pomalu sedmdesátiletý učitel tělocviku, který tam zrovna bruslil a už zdálky na mě řval na celé kluziště, doufám že máš brusle Afričane To zase byla akce, ale co bych pro děti neudělal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Konečně kapsička na tobolku tabáku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se