Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Že nemáme moc signálu, když vidím zprávy z korona vlákna :D Dneska TV snad ani zapínat nebudu.... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Homeoffice, to je jak karantena skoro. Jsem v Sasku, mraky lidi, musim menit plany, nebavi mi chodit v zastupu....293cff80d2fe8e01f1c6c944b3b632e3.jpg

Návštěvník enrico156
Odesláno

Tohle můžu [emoji7] Stál jsem tam asi 5 minut a čuměl s otevřenou pusou
cde32ebe5370bca11ad9528a11c69c81.jpg

Odesláno

Byl jsem dnes v Albáči nakoupit nějaký žrádlo a páč měli Plzeň v akci, vzal jsem si jednu basičku do lockdownu. No a při placení po mně pokladní chtěla občanku. Tak mě to potěšilo, že asi vypadám furt jako náctiletej.

Odesláno
před 1 hodinou, PepaSFI napsal:

potěšila mě jedna Afričanova fotka tady o kousek výš. Která? Hádejte. A proč potěšila? Hádejte.

Jejda, která, už to nevydržím, všichni v hospodě, nikdo neodpoví nechám se podat... :D :cheers:

Odesláno

Parchanti skalovi! Ale rano beru decka a vracim se na covidovou chalupu. Sice jen 3-4 noci a ma chcat, ale aspon neco. Toulovcovy mastale 👍

Odesláno

Ja sem jedu uz asi po ctvrty, ale nikdy jsem sem nedojel protoze vzdycky bylo neco zajimavyho po ceste a nestihl jsem to, az dnes.a30f347733aa23839584a25d95548f33.jpg7b90fa92d6c1277aec7eb2cde305280f.jpg19ba8661bf07deb939de5084a45e4360.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...