kuncák7 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 (upraveno) A ze starších jsem hltal obrázkového Tarzana a se zatajeným dechem četl "Čtyři z tanku a pes". Upraveno 27. října 2020 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Nebylo to skvělé dětství? Venku jsme si hráli na kovboje a indiány, němce a rusáky, stavěli bunkry, házeli po sobě šutrama, nechali přejíždět parní lokomotivu desetníky, lozili po stromech, hráli na schovku, krále střelců-fotbal, hokejbal, jezdili na kole, v zimě boby, lyže, stříkal se led, stavělo iglů,... Náderné vzpomínky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 1 hodinou, vzduch napsal: Nebylo to skvělé dětství? Venku jsme si hráli na kovboje a indiány, němce a rusáky, stavěli bunkry, házeli po sobě šutrama, nechali přejíždět parní lokomotivu desetníky, lozili po stromech, hráli na schovku, krále střelců-fotbal, hokejbal, jezdili na kole, v zimě boby, lyže, stříkal se led, stavělo iglů,... Náderné vzpomínky a wifi bylo sci-fi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 a kourili startky a marsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Nebylo to skvělé dětství? Venku jsme si hráli na kovboje a indiány, němce a rusáky, stavěli bunkry, házeli po sobě šutrama, nechali přejíždět parní lokomotivu desetníky, lozili po stromech, hráli na schovku, krále střelců-fotbal, hokejbal, jezdili na kole, v zimě boby, lyže, stříkal se led, stavělo iglů,... Náderné vzpomínkyAž mi od té nostalgie ukápla slza. V knihovně jsem si zásadně půjčoval proužkované knížky KOD a teoreticky jsem uměl zkrotit divokého mustanga , Luků, oštěpů a tomahawků jsem vyrobil nepočítaně.Psal jsem ty obsahy i do čtenářského deníku. Učitelka ze mě šílela, ale pak řekla mámě, že je dobře, že alespoň čtu. Měl jsem ty KOD přečtené všechny co byly v knihovně.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 15 minutami, Irwinek napsal: a wifi bylo sci-fi To i pevná linka v každé domácnosti :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 (upraveno) před 2 minutami, Kotlick napsal: Až mi od té nostalgie ukápla slza. V knihovně jsem si zásadně půjčoval proužkované knížky KOD a teoreticky jsem uměl zkrotit divokého mustanga , Luků, oštěpů a tomahawků jsem vyrobil nepočítaně. Psal jsem ty obsahy i do čtenářského deníku. Učitelka ze mě šílela, ale pak řekla mámě, že je dobře, že alespoň čtu. Měl jsem ty KOD přečtené všechny co byly v knihovně. Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Takže tohle máš jistě prostudované taky. E.T. Seton - Dva divoši. Upraveno 27. října 2020 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 (upraveno) před 6 minutami, kuncák7 napsal: Takže tohle máš jistě prostudované taky. https://www.google.cz/search?q=dva+divoši&sxsrf=ALeKk01xKtWFIeGK7473T2-VRwWtruhGew:1603796173423&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=mYRelDVQd5CE0M%2CqrXlP4CETTKDPM%2C%2Fg%2F122tp4w3&vet=1&usg=AI4_-kT80gH9UU4lZf Á, starý dobrý Setton to jsem četl snad 10 x. Taky Příhody Řeka Melikla,...…. Spolu s hromadou Vernovek, než jsem se propracoval k Strugackým a Lemovi , posléze dál a dál No, Pottra jsem přečetl taky, ale …... Upraveno 27. října 2020 uživatelem Irwinek pravopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 4 minutami, kuncák7 napsal: Takže tohle máš jistě prostudované taky. E.T. Seton - Dva divoši. Dva divochy jsem čet asi padesátkrát. (Pustíme mu po zádech gajaskútu, pak už ho nebude nic bolet ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Tak to co tady popisujete je vcelku normální pro nás ve středním věku, takže jste mě potěšili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 1 minutou, Tom4 napsal: Tak to co tady popisujete je vcelku normální pro nás ve středním věku, takže jste mě potěšili. Střední věk dnes ráno jsem se cítil tak okolo 150 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 20 minutami, Prochy68 napsal: a kourili startky a marsky Jsi mi připomněl jednu hitovku tam od nás z Gorolie. Hned zkraja po drugi klasie przez feryje w miejskim lesie Eszcze jako smrodzi mali z kurzynim my zaczinali Polygali my za strómki, co kurzimy? Partyzanki Tonda bedziesz dzisio stróż, jak kdo pujdzie, tak wrzeszcz UŻ! Zapolóne mómy wajgle Sóm my chłopi, bo kurzimy Wdechujymy smród na pajśle Dusimy se a krzipiymy Lipy, Astry, Partyzanki Marice i Olympie Startki, Marski i Pall-Mallki Eszcze wiynkszi szef kdo pije Wiluś modry, jo zielóny Zbysio skoro fiałowy Nacióngo nas, oczi łzawióm Każdy je wszak hónorowy Nad strómkami wisi kurz Chybidziura wlóz do lasa Nie zawrzeszczoł Tonda UŻ! Nachytoł nas skrz mamlasa To je dziepro romantyka Jak po zadku skocze kryka Mamo, tato przisiyngómy, Że uż kurzić nie bedymy Żodne Detwy, Sparty, Clejki Betki, Čardy i Astorki Nie chcym iść na stare roki Umiyrać do sanatorki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 9 minutami, kuncák7 napsal: Takže tohle máš jistě prostudované taky. E.T. Seton - Dva divoši. To zelené paperbackové vydání s perokresbami mám pořád před očima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 6 minutami, Irwinek napsal: Střední věk dnes ráno jsem se cítil tak okolo 150 Takovej tlak je v tomhle věku úplně normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 1 minutou, Tom4 napsal: Takovej tlak je v tomhle věku úplně normální Tlak? A tak děkuji, zatím stabilní 120/80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 22 minutami, kuncák7 napsal: Takže tohle máš jistě prostudované taky. E.T. Seton - Dva divoši. No jasné, myslím že zrovna tam bylo něco o výrobě luků, jestli si dobře pamatuju, i jaké dřevo použít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 (upraveno) před 27 minutami, kuncák7 napsal: Takže tohle máš jistě prostudované taky. E.T. Seton - Dva divoši. Dva divosi je klasika vsech klasik, myslim, ze to jeste mam. Oranzovy obal (KOD) Upraveno 27. října 2020 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 4 minutami, Prochy68 napsal: Dva divosi je klasika vsech klasik, myslim, ze to jeste mam. Oranzovy obal (KOD) Dva divoši jsem dostal od mámy, a myslím že to nebyla klasická KOD, ale nějaký zelený obal, asi to ještě u našich někde leží. Pak jsem ještě od našich dostal dost knížek o kovbojích a indiánech ve slovenštině. Mayovky mě nebraly, a pak šly Verneovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Uz to psal Hasna ze bylo i zelene paperbackove vydani, ja mam ale tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Tak jsem to našel: Lovci mustangů (1965, The Mustangers) od Lee McGiffinové. Pasáže o koních jsem četl pořád dokola... proto jsem si dovoluji tvrdit, že jsem uměl teoreticky zkrotit mustanga... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se