kuncák7 Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Jílek taky paráda. To se zase dočkáme te nové haly pro rychlobruslaře 1
SUZUKIGSXR Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 26 minutami, kuncák7 napsal: Jílek taky paráda. To se zase dočkáme te nové haly pro rychlobruslaře Přesně, předseda to hravě opět zařídí. No to bude asi vícepatrová rychlobruslařská hala.
horal Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 2 minutami, SUZUKIGSXR napsal: Přesně, předseda to hravě opět zařídí. No to bude asi vícepatrová rychlobruslařská hala. ... a kde je ta hala?.... nemluv a brusli! .... 1
SUZUKIGSXR Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 1 hodinou, horal napsal: ... a kde je ta hala?.... nemluv a brusli! .... Vlasta Chramostová by řekla "drž hubu a brusli".
FantasticFabio Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února V 1. 2. 2026 v 20:16, Prochy68 napsal: Konečně jsem se dokopal vyměnit dřezovou baterii, tak jsem si hned za odměnu koupil další hodinky, win-win Za co jsi jí vyměnil , že z toho káplo na hodinky ? My máme taky doma jednu…. a hodinek pomálu …. 1
Prochy68 Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února před 26 minutami, FantasticFabio napsal: Za co jsi jí vyměnil , že z toho káplo na hodinky ? My máme taky doma jednu…. a hodinek pomálu …. No vymenil jsem ji za novou, kterou jsem koupil a kaply z toho Orliky, ktery jsem si taky musel koupit. A to se vyplati 1
horal Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února před 18 minutami, Prochy68 napsal: No vymenil jsem ji za novou, kterou jsem koupil a kaply z toho Orliky, ktery jsem si taky musel koupit. A to se vyplati Nemusí pršet, stačí když kape... 2
Vit Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února před 32 minutami, Prochy68 napsal: No vymenil jsem ji za novou, kterou jsem koupil a kaply z toho Orliky, ktery jsem si taky musel koupit. A to se vyplati Na instalatérské práce jedině potápky! 1
FantasticFabio Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února před 2 hodinami, bohus76 napsal: Jako Orliky k baterii !? Kde to prodávají!? Né ! Vyměnil starou za novou a byl tak utahanej , že si musel jet zarybařit na Orlík ….. nebo tak nějak to bylo
FantasticFabio Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února před 2 hodinami, Vit napsal: Na instalatérské práce jedině potápky! To záleží jak hluboko se ponoříš do práce….. 1
FantasticFabio Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února před 2 hodinami, Prochy68 napsal: No vymenil jsem ji za novou, kterou jsem koupil a kaply z toho Orliky, ktery jsem si taky musel koupit. A to se vyplati Tak to asi dělam něco špatně ….my máme novou kuchyň ….. skoro novou a nic ….. to jsem ještě hučel do manželky aby si vybrala nový skřínky a police….
bluman Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Maturoval som nad tym sice hodinu ci dve ale nakoniec sa podarilo . Najprv rozbehat ChromecastTV bez dialkoveho ovladaca zabudnuteho doma (nasimulovanim domacej wifi cez hotspot na druhom mobile), potom nainstalovat vepeenku, lebo vsetky streamy odmietaju fungovat v zahranici. Tak a mozme fandit na hoteli na izbe SLOVENSKOOOOO !!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Teatime Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Zpívaná poesie je mnohdy problematická. Ale když je to jako písnička rovnou stvořený - kdo mi první napíše, l jakému potěšení mě vrátil "pátek třináctého"?
geometr Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Fantazie, je neskutečná. A nervák až do konce, po Australance šla až do úplnýho konce.
tikzot Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února před 2 hodinami, geometr napsal: Fantazie, je neskutečná. A nervák až do konce, po Australance šla až do úplnýho konce. Zlomený kotníky nema problema, děcko nemá probléma super to je 1
geometr Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února (upraveno) před 17 minutami, tikzot napsal: Jíleček Zlatíčkoooluxusní výkon jak mazák Taky paráda. A střídání generací. Pěknej páteček 13. Upraveno 13. února uživatelem geometr
misso Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února LF jsem si už dlouho chtěl zkusit a povedlo se Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se