African Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 2 hodinami, warann napsal: Kamos nam pujcil chalupu na horach. Vsude mraky snehu, cimra uz se zacina zahrivat a pred nama prodlouzenej vikend. V tyhle dobe uplnej balzam na nervy. No, koukam, ze obrazek se zas otocil, ale na to sere pes. Super, užívejte Škoda ty vleky že nepustí, zase na druhou stranu bude méně lidí. Mám nový již třetí termín na konec února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 14 hodinami, African napsal: Super, užívejte Škoda ty vleky že nepustí, zase na druhou stranu bude méně lidí. Mám nový již třetí termín na konec února No jo no. Je to dilema, jit na bezky nebo zustat v chalupe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Právě teď, warann napsal: No jo no. Je to dilema, jit na bezky nebo zustat v chalupe? Podľa mňa je to na bežky príliš strmé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 No, mi pripada ze fotky se dycky otoci po kompresi. Ted se akorat desim, ze se tu objevi Radek a da mi za usi, ze je to preci jasny, proc se to deje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Mne to taky jeden cas delalo v tapatalku a potom to najednou zniceho nic prestalo. Zajimavy bylo, ze mi to otocilo i kdyz jsem ji v telefonu otocil proti, ulozil a znovu postoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Ja tapa nepouzivam a otoci se prave dycky po kompresi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 1 hodinou, warann napsal: No jo no. Je to dilema, jit na bezky nebo zustat v chalupe? Sněžnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 3 hodinami, African napsal: Sněžnice Tak nakonec vyhraly bezky. Sypalo teda paradne, posledni hodinu jsme stravili pokusem o zachranu nakyho manika s Mercedesem, co jel s detma sankovat a zrejme nemohl pesky ani tech par metru na kopec, takze tam vyjel ... a zapadl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Ze jsem se dnes konečně dostal do dílny a mohl pokračovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Fotku zapadlýho medvěda nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 8 minutami, filltos napsal: Fotku zapadlýho medvěda nemáš? Nemas, nakonec to neklaplo a volal si HS, aby ho vytahli. Bylo to GLK, a pan byl zjevne presvedcenej, ze s tou 4kolkou vyjede kamkoli. No, kazdopadne, co ho vedlo k tomu jet az na ten kopec, jsme fakt nepobrali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Tak u nás se taky už jezdí sankovat autem, ne sice na kopec, ale 700m přece nikdo nebude chodit pěšky ke kopci, já tohle prostě nepobiramOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 ... nádherný den se skialpy nad Malou Morávkou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 V 28. 1. 2021 v 20:31, African napsal: Super, užívejte Škoda ty vleky že nepustí, zase na druhou stranu bude méně lidí. Mám nový již třetí termín na konec února Tak super 3 dni, bezky na pohodu, nicmene jsme samozrejme vyvrhelove neb jsem jeli na hory, ale na druhou stranu bylo socialnich kontaktu nez kterejkoli pracovni den, takze vlastne taky na pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 ...bylo socialnich kontaktu MIN... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Já mám kliku že vylezu z kanclu, přejdu parkoviště, vylovím z kufru běžky a tradá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Dnes ma mega potešil Helgi Ólafsson, islandský šachový veľmajster, čo hrával a kamarátil sa aj s Bobbym Fischerom. Ponúkol sa (sám!), že bude raz týždenne trénovať šach nášho sedemročného šarkana, ktorého si vytipoval na miestnych šachových turnajoch a chess.com. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 V 4. 2. 2021 v 21:44, wawrik napsal: Dnes ma mega potešil Helgi Ólafsson, islandský šachový veľmajster, čo hrával a kamarátil sa aj s Bobbym Fischerom. Ponúkol sa (sám!), že bude raz týždenne trénovať šach nášho sedemročného šarkana, ktorého si vytipoval na miestnych šachových turnajoch a chess.com. Super, dobře kluka vedeš Mě těší v dnešní době už i maličkosti jako dobře natočená Plzeň a žádný lidi na kopci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 V 4. 2. 2021 v 21:44, wawrik napsal: Dnes ma mega potešil Helgi Ólafsson, islandský šachový veľmajster, čo hrával a kamarátil sa aj s Bobbym Fischerom. Ponúkol sa (sám!), že bude raz týždenne trénovať šach nášho sedemročného šarkana, ktorého si vytipoval na miestnych šachových turnajoch a chess.com. Tak to gratuluji. Je to nadherna hra a zabava na celej zivot. Drzim malymu palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se