Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 9. 3. 2024 v 16:15, Maro napsal:

To je odvazne tvrzení v kontextu toho, že v Ostravě otevřeli vinograf a v kontextu toho, co si můžeš dát v dolní oblasti 😉 sorry ale corleone je od chchara lepší jenom v tom, že místo eidamu tam dá mozzarelu, jinak je to to samé. 

Pokud na pizze není ananas tak je to prd pizza. I kdyby byla od Itala…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejakí vedci zistili, že ak niekto vyrastal na špagetách s kečupom, má rád pizzu s ananásom.
Jsem důkaz, že tomu tak není. A někdy si tajně, když nikdo není doma, udělám špagety s Otmou a Eidamem i dnes. A vzpomínám u toho na dětství a studentský život. A z pizzy s ananasem je mi při tom mdlo.

Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, Hasňa napsal:

Jsem důkaz, že tomu tak není. A někdy si tajně, když nikdo není doma, udělám špagety s Otmou a Eidamem i dnes. A vzpomínám u toho na dětství a studentský život. A z pizzy s ananasem je mi při tom mdlo. emoji846.pngemoji1745.png

Nie si žiadny dôkaz, len tradične tvrdohlavo odmietaš potichu sedieť na Gaussovej krivke. Jak Ťa niekto posadí hore do stredu, Ty sa skotúľaš na niektorú stranu :D

edit: s Eidamem... Pán je fajnšmeker. Mi to pripomína bratranca, keď bol u nás na návšteve. Mama urobila makové slíže, bratranec na ne zamračene pozrel a vyhlásil, že "Já jím jenom s vajíčkem..."

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

před 49 minutami, Kapo napsal:

Pleteš - slíže, u nás slíšky nebo šlíšky jsou válečky z bramborového těsta většinou podávané s mákem nebo tvarohem a polité máslem.

Nepletie, alebo nie celkom😉na SK sú slíže širšia cestovina (0,5-1 cm)🙂

Odkaz ke komentáři

Jen jednou naštvali dinosauři Chucka Norrise, jen jednou...           

Chucku Norrisovi se při seskoku neotevřel padák. Hned druhý den ho šel reklamovat.

Chlap umí své jméno vyčůrat do sněhu, Chuck Norris to umí do betonu.                                  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...