Lynx12 Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července (upraveno) Tak ještě jeden Trumpovskej Upraveno 17. července uživatelem Vorel 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Mimořádná letní schůze: Šéfům Českých drah se mají zvyšovat platy jestli by snad s.Kupka neměl ty soudruhy z firmy Čekej dlouho /ČD/ přesunout na Letiště, tahat kufry, aby si těch 8% zvýšení odpracovali. Rukama, určitě by jim to prospělo, ani by se nemuselo reinkarnovat režiséra Miloše Formana pro natáčení další hasičské komedie ze života hmyzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Váhal jsem, zda sem nebo do žumpy, ale je to už staršího data, takže .... 6 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července (upraveno) Vyzáblá ezo-slečna si stěžuje doktorovi na problémy se zažíváním. Není to tak zlé - od zítřka aspoň jedno vejce denně. Ale já vejce nesnáším! Myslel jsem SNÍST, ne SNÉST Upraveno 18. července uživatelem Radek124 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom.mi Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Když si dáte na sítě status o tom, jak jste provedli update systému, který záhy posere půl světa 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července V 17. 7. 2024 v 21:06, odjinud napsal: Tak tenhle level má většinou bod 2, tedy prozření - Šmarjá, holka, to není sousedovo, to je to naše nové . A je to. Klasický příběh z České kotliny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 5 hodinami, Tom.mi napsal: Když si dáte na sítě status o tom, jak jste provedli update systému, který záhy posere půl světa Nechtěl bych být v kůži toho programátora, který to poslal na produkci. Na druhou stranu… do životopisu si může dát, kolik CO2 se díky němu na planetě ušetřilo za 1 den. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Co mají společného: zbouchnutá ženská, na kost zmrzlé pivo a na uhel spálená pizza? ...Hňupa co to zapomněl včas vytáhnout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 9 hodinami, Tom.mi napsal: Když si dáte na sítě status o tom, jak jste provedli update systému, který záhy posere půl světa The Simpsons Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Něco pro milovníky italské kuchyně... An-yscHddgdkCP49uXWq2vB7XTE2yBXrKSePxE1yHr6pKkwvlDmhBaNZL0VKoFZiZANVaRt6GbFeB5lOi7ZhhRsc.mp4 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se