Lynx12 Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Jj,maličko to Jirka přepískl https://www.extra.cz/jiri-paroubek-se-postaral-o-velke-pobaveni-tramvaji-cestoval-v-modrem-spacaku-0b381 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Předem se pro jistotu omlouvám... Třída jede na exkurzi do Osvětimi. Dorazí na místo a učitelka se vydá do pokladny. Přijde k okýnku, nakloní se k té díře dole v plexiskle a povídá: "dobrý den, mám tady autobus dětí"...pokladní se rozhlídne po místnosti nakloní se taky k díře v plexiskle a zašeptá:" mladá paní nezlobte se, ale my už to neděláme..." 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 1 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března ale že mi to trvalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března V 24. 3. 2025 v 7:42, nickolas napsal: ale že mi to trvalo... Rozšířit já furt tápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března Ci to je xicht a kolik jich je? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března Já nechápu tu houbu. Nejsem holt nejostřejší tužka v penálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března V 24. 3. 2025 v 8:01, AndyAaron napsal: Ci to je xicht a kolik jich je? Rozšířit Štěpánek 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie35 Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března Ty pondělky ráno jsou náročný, taky jsem si radši počkal na nápovědu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března V 24. 3. 2025 v 8:20, Hasňa napsal: Já nechápu tu houbu. Nejsem holt nejostřejší tužka v penálu.Jo, k te hoube mi asi taky chybi nejakej kontext Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprisalov Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března V 24. 3. 2025 v 8:26, AndyAaron napsal: Jo, k te hoube mi asi taky chybi nejakej kontext Rozšířit Tam, asi nic hlubokého nebude ... Tedy doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března František Smotlacha 1884 - 1956, autor kolosálního díla Atlas hub jedlých a nejedlých... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března To druhý je "Devět Křížů". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se