Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 13,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Diskuze - „Češi jsou v jádru zlí a nepřející,“ reaguje na kritiku velitel základny - Seznam Zprávy

to je skutečný humor, i když na toto má nárok vlákno Co mě potěšilo, protože se vlastně nic nestalo a rovněž vlákno Co mě naštvalo, bo nějaký velitel plácá do médií naprosté hovadiny i když jde o "Závažné pochybení". Horší vizitku si armáda už snad ani dát nemůže. Před tím bledne aj súdruh major Terazky z Černých baronů, bo i ten věděl, že keby ich poriadok viděl súdruh ministěr, boli by všetci v riti.

Tady se dnes dělá, že to je v richtiku a fertig. 🤩👩‍🌾

• Confused 1
Odesláno
před 55 minutami, eloga napsal:

Diskuze - „Češi jsou v jádru zlí a nepřející,“ reaguje na kritiku velitel základny - Seznam Zprávy

to je skutečný humor, i když na toto má nárok vlákno Co mě potěšilo, protože se vlastně nic nestalo a rovněž vlákno Co mě naštvalo, bo nějaký velitel plácá do médií naprosté hovadiny i když jde o "Závažné pochybení". Horší vizitku si armáda už snad ani dát nemůže. Před tím bledne aj súdruh major Terazky z Černých baronů, bo i ten věděl, že keby ich poriadok viděl súdruh ministěr, boli by všetci v riti.

Tady se dnes dělá, že to je v richtiku a fertig. 🤩👩‍🌾

Dobry je to taky s tema klickama od auta, nahodu je ztrati a jako na potvoru se tam zrovna ten den nekdo vloupa a najde je 😆

Odesláno

Žádný problém nevidím, každý měl své úkoly co hlídat/sledovat (např. řídící letového provozu letadla), konkrétně toho pobudu nikdo na starost neměl, takže nikdo nepochybil 😉

Odesláno

A co chcete od gumy?

Boha, na všechno je pro novináře univerzální odpověď. Obraťte se na tiskové mluvčí. Tady je kontakt. Máucta.

A jestli nejsou s to zabezpečit obvodový plot 13.6km, tak sorry.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...