Conrad Odesláno pondělí v 18:44 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:44 před 5 hodinami, Navros napsal: Už je mi jasné, proč je čeština tak těžká pro cizince Kdo se boji sere v síni.
Potkan Odesláno pondělí v 22:05 Nahlásit Odesláno pondělí v 22:05 Sorry za linky. Nevim, jestli jde nejak vlozit video primo https://www.instagram.com/reel/DRiQy8YDG58/?igsh=eWx1ZnBjcmk3ejA= https://www.instagram.com/reel/DRnsywYDLF1/?igsh=MjEycjlqMGJ3dXBv
obrbobr Odesláno úterý v 09:35 Nahlásit Odesláno úterý v 09:35 strouhanej parmazán od teď už nikdy de3d30.mp4 4
Bert Odesláno čtvrtek v 07:06 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:06 Výborný tohle to Díky Donalde, že jsi, a že si z Tebe můžeme dělat pr*el! https://www.youtube.com/shorts/8tEPhxxkFfY 6
elloco Odesláno čtvrtek v 07:41 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:41 Neznalost zeměpisu je snad kvalifikační předpoklad pro výkon funkce prezidenta Spojených Států...
warann Odesláno čtvrtek v 15:11 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:11 Cece to si nejak vybavuju z dob vzniku (ftipu). Jen v ty verzi, co si vybavuju bylo neco jako: Dnes naposled peru mrdku, od zitra mam Tatramatku.
prischera Odesláno čtvrtek v 15:55 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:55 Naposledy trtkáš bratku, od zajtra mám Tatramatku
Bert Odesláno čtvrtek v 16:11 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:11 Je to hrozný, ale to se nedá dát jinam, než do humoru. Koukám na mistrovství světa v šipkách. O čempak asi ty šipky na této úrovni jsou? Pevná ruka, bystré oko, a také skvělé počítání kolik Ti zbývá, plus znalost všech kombinací od 300 dolů, jak to sehrát .... Hádejte, kdo se DVAKRÁT přepočítal? P.S. @African Ty mi určitě rozumíš .... 1
Traveller Odesláno čtvrtek v 19:29 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:29 před 3 hodinami, Bert napsal: Je to hrozný, ale to se nedá dát jinam, než do humoru. Koukám na mistrovství světa v šipkách. O čempak asi ty šipky na této úrovni jsou? Pevná ruka, bystré oko, a také skvělé počítání kolik Ti zbývá, plus znalost všech kombinací od 300 dolů, jak to sehrát .... Hádejte, kdo se DVAKRÁT přepočítal? P.S. @African Ty mi určitě rozumíš .... Já si vždy myslel, že tam ten zůstatek vidí a stačí, aby uměli dělit dvěma. Nebo je to nějaká vyšší matematika?
Bert Odesláno čtvrtek v 19:58 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:58 Šedivá je teorie, zelený je strom života. Chalkers to píší ručně, takže pokud tam 3 šipky fakt nasypeš, tak rozhodně po každé šipce, než odhodíš další, zůstatek nevidíš. Ale vono je to ještě veselejší. Jsou zkrátka dány sestavy. jak které číslo shazovat, rozuměj jít z něj k nule. Právě si vymyslím příklad. Máš do konce 42, a v ruce tři šipky. Máš rád double 19, protože je dole. Hodíš tedy 4, jsi na double 19. Bohužel, hodil jsi jen 19, takže jsi v píči, protože double 9,5 není. Z toho plyne poučení: znej sestavy z paměti, a nauč se double16,8,4,2,1 .... Jo, a 16 a 8 jsou vedle sebe, takže to je dost příjemný takto shazovat Jo, a trochu se pochlubím. Člen Chronomagu @Josef01 mne viděl, jak jsem přišel do klubu, vzal do ruky erární šipky, a hodil 180. Ruku na srdce: stalo se to, a já raději nepokračoval 2
Mildík Odesláno čtvrtek v 20:11 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:11 Kdybyste potřebovali trochu té vánoční nálady:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se