Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 hodinami, Navros napsal:

Už je mi jasné, proč je čeština tak těžká pro cizince 🙂

čeština1.jpg

Kdo se boji sere v síni.

Odesláno

Neznalost zeměpisu je snad kvalifikační předpoklad pro výkon funkce prezidenta Spojených Států...

Odesláno

Je to hrozný, ale to se nedá dát jinam, než do humoru. Koukám na mistrovství světa v šipkách. O čempak asi ty šipky na této úrovni jsou? Pevná ruka, bystré oko, a také skvělé počítání kolik Ti zbývá, plus znalost všech kombinací od 300 dolů, jak to sehrát .... Hádejte, kdo se DVAKRÁT přepočítal?

images.jpg

Mike_de_Decker_2024.png

P.S. @African Ty mi určitě rozumíš ....

• Dát hlas 1
Odesláno
před 3 hodinami, Bert napsal:

Je to hrozný, ale to se nedá dát jinam, než do humoru. Koukám na mistrovství světa v šipkách. O čempak asi ty šipky na této úrovni jsou? Pevná ruka, bystré oko, a také skvělé počítání kolik Ti zbývá, plus znalost všech kombinací od 300 dolů, jak to sehrát .... Hádejte, kdo se DVAKRÁT přepočítal?

images.jpg

P.S. @African Ty mi určitě rozumíš ....

Já si vždy myslel, že tam ten zůstatek vidí a stačí, aby uměli dělit dvěma. Nebo je to nějaká vyšší matematika? 

Odesláno

Šedivá je teorie, zelený je strom života. Chalkers to píší ručně, takže pokud tam 3 šipky fakt nasypeš, tak rozhodně po každé šipce, než odhodíš další, zůstatek nevidíš.

Ale vono je to ještě veselejší. Jsou zkrátka dány sestavy. jak které číslo shazovat, rozuměj jít z něj k nule. Právě si vymyslím příklad. Máš do konce 42, a v ruce tři šipky. Máš rád double 19, protože je dole. Hodíš tedy 4, jsi na double 19. Bohužel, hodil jsi jen 19, takže jsi v píči, protože double 9,5 není. Z toho plyne poučení: znej sestavy z paměti, a nauč se double16,8,4,2,1 .... 🙂

Jo, a 16 a 8 jsou vedle sebe, takže to je dost příjemný takto shazovat 🙂

Jo, a trochu se pochlubím. Člen Chronomagu @Josef01 mne viděl, jak jsem přišel do klubu, vzal do ruky erární šipky, a hodil 180. Ruku na srdce: stalo se to, a já raději nepokračoval 🙂

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...