Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pri spravnom komplimente sa zene musi rozbuchat srdce, zrychlit dych a dostane chut sa na teba divoko vrhnut..

Zarucene funguje napriklad: "Nejak si tusim oskaredela jak si pribrata."

• Haha 6
Odesláno
před 36 minutami, bluman napsal:

Pri spravnom komplimente sa zene musi rozbuchat srdce, zrychlit dych a dostane chut sa na teba divoko vrhnut..

Zarucene funguje napriklad: "Nejak si tusim oskaredela jak si pribrata."

To podobné, ako sexuálne ródeo. Pri styku frajerke povedať, že je skoro taká dobrá ako jej sestra a merať čas, ako dlho sa človek na nej udrží.

• Haha 6
Odesláno

Kohn telefonuje synovi z Tel Avivu do Chicaga: "Mám pro tebe velkou novinu Davide ..... s matkou se budeme rozvádět." "Papa, to nemyslíš vážně?! Po tolika letech? Vždyť už to snad ani nemá smysl! A budou vánoční svátky!" "Právě po tolika letech jsme se rozumně rozhodli, že vzájemného utrpení už bylo dost .... aspoň se na stará kolena už nebudeme trápit. Buď tak hodný, zavolej to své sestře."

David tedy zavolá sestře: "Ráchel, poslouchej, volal mi otec a prý se chtějí s matkou rozvést!" "Po 45 letech manželství?! A před svátky?! To nemyslí vážně! Nech to na mně .... !"

Ráchel volá otci: "Tati, poslouchej, nebudete s matkou nic dělat, rozumíš, NIC, dokud s Davidem nepřijedeme!"

Kohn se spokojeně obrátí na manželku: .... “A je to Rebeko, přijedou oba na svátky a letenky si zaplatí sami."

• Like 5
  • Haha 15

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...