clockyclock Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Slysel jsem, ze prvnim naockovanym Cechem je Slovak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Já myslel, že se ta injekce dává do ramene, a oni tu první píchli do čuráka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Slysel jsem, ze prvnim naockovanym Cechem je Slovak..Ano, bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 @Jsilver viz o dvě hodiny výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 @Jsilver viz o dvě hodiny výše Sry za double, uz nejsem tak rychlej a jeste i slepnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Další varianta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Prý materiál co nedovolí dětem přetahovat, pěkný marketingový bullshit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 (upraveno) Předkožku...? Upraveno 29. prosince 2020 uživatelem šíma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Už se nehledá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 A nechutnala vubec spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Dneska v dm - zde jsem člověkem.... tak to určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Široko na nákupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 IMG_5140.MP4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Zemře velký fanoušek hry DOOM...Před svatou bránou mu svatý Petr říká,,Ty jsi promarnil svůj život u počítače, ty půjdeš do Pekla!"Asi po měsíci jde svatý Petr na inspekci do Pekla...Vstoupí Pekelnou bránou a co nevidí... CELÉ PEKLO JE ZNIČENÉ!Všude se válí zmasakrovaná těla démonů, zdi jsou pořezané a kdesi vzadu běhá DOOMař s motorovu pilou v euforické rauši.Když po asi hodině najde samotného Satana, jak se krčí za jedním z kotlů, se ho ptá,,Co se to tu safra děje?!"Satan na to,,Ty bláho, cos mi to tu poslal za psychopata?! Naběhl tady, zařval ,,LEVEL 1!", nastartoval motorovku a začal mi likvidovat celou armádu!"Svatý Petr na to nevěřícně kouká, zakroutí hlavou a řekne,,No dobře... tak já ho tedy vezmu k nám do nebe!"Luskne prsty a DOOMař se zjeví v nebi...Všude zní rajská hudba, všude možně poletují andělíčci a DOOMař strne...Po chvíli nakopne svou motorovku a se smíchem zařve,,BONUS LEVEL!!!"Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 No tak ten je za mega bodů, vidím světýlko na konci tunelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se