Jsilver Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 před 24 minutami, ewolucionar napsal: Take zo zivota tohle je tak PRAVDIVÝ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 (upraveno) Upraveno 1. února 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Před hodinou, clockyclock napsal: Zdenka ten dvojzmysel proste nepochopila.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Ještě před 14 dny tam bylo napsáno Neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 před 41 minutami, siwi napsal: Ještě před 14 dny tam bylo napsáno Neboj. Prej je to nějaký obávaný pražský tunel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 před 1 minutou, moco napsal: Prej je to nějaký obávaný pražský tunel... zas tak obávaný není, možná sklonem a délkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 před 2 minutami, moco napsal: Prej je to nějaký obávaný pražský tunel... Vede z Karlína na Źizkov, to už mluví samo za sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 před 1 minutou, siwi napsal: Vede z Karlína na Źizkov, to už mluví samo za sebe a co je zvláštní, ta Karlínská část je strašidelnější než ta žižkovská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Právě teď, pebe napsal: a co je zvláštní, ta Karlínská část je strašidelnější než ta žižkovská Hele, já tam pro jistotu nebyl, tak nevim Ale znáš to úsloví: Žižkovu a Libni, zdaleka se vyhni! A pak je taky jedna písnička o Karlíně, ikdyž ta už od povodní není zdaleka tak aktuální. Karlín se hodně změnil a mám to tam docela rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 před 3 hodinami, siwi napsal: Hele, já tam pro jistotu nebyl, tak nevim Ale znáš to úsloví: Žižkovu a Libni, zdaleka se vyhni! A pak je taky jedna písnička o Karlíně, ikdyž ta už od povodní není zdaleka tak aktuální. Karlín se hodně změnil a mám to tam docela rád. Já znám o Karlíně akorát tuhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Zdenka ten dvojzmysel proste nepochopila..Zdeňka ještě leží pod kořenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 před 8 hodinami, M10 napsal: Tohle mi pripomina par clenu na mym poslednim prazskym chronosrazu. Ale je to uz par let, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se