JoyStick Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Přesně tak, jinde tomu říkají diamant a je to symbol něčeho výjimečného a exkluzivního Jako treba tej kundy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Kdy to tady jenom bylo? Aha, už vím. Na předchozí stránce. Borci, trochu rozumu při tom vylepování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Tě štve to "... že by absolvent právnické fakulty mohl....", co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 V 28. 2. 2021 v 7:26, martar napsal: Tada? Vždyť má za sebou uklizeno... a poloha holsteru taky nesouhlasí. Já ho bohužel tady už nezažil, ale tahle fotka z vlákna o zbraních je legendární... co to je tvl :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 A tos neviděl Longa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Maxim zabil;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Vono to ale nějak takhle přesně bylo... Bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Jako frajer byl vystřelenej do vesmíru hodně jako... je to hrozná parodie tady fakt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Před hodinou, nickolas napsal: A tos neviděl Longa! To byl Fazer. Tyvole tady tohle byl mem dřív, než se mem rozmohl v internetech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Já na to radši nekoukám, musel bych buď sežrat televizi nebo jí hodit oknem ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 12 minutami, bandicoot napsal: To byl Fazer. Tyvole tady tohle byl mem dřív, než se mem rozmohl v internetech. Už je to dávno...sorry kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 2 hodinami, JoyStick napsal: co to je tvl :D:D:D Vlákno Zbraně? na str. 30 "vlevo dole". A Fazera máš v kvízu hned na str. 31 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Před hodinou, martar napsal: Vlákno Zbraně? na str. 30 "vlevo dole". A Fazera máš v kvízu hned na str. 31 Že sem se ptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 ...to je panoptikum dusi :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 3 hodinami, nickolas napsal: Už je to dávno...sorry kluci To moc směšný není. Tohle už si pamatuju i já, což mi připomíná, že jsem tu hrozně dlouho s váma, pacholci :¨) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Jo, to je jako když jsem onehdá zabrousil na nějaký svoje 12 let starý příspěvky na facebooku a nemohl větřit vlastním očím, co jsem to psal za kokotiny Mi normálně bylo za sebe stydno Nicméně je mi jasný, že za dalších 12 let to bude asi podobná zkušenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 To si piš. Timhle si procházim celkem pravidelně. A je to furt stejná tragédie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 V 28. 2. 2021 v 8:52, Bert napsal: Díky Tadovi má milovaná dorostenka dokonale pochopila význam slovního spojení "krystalický blb". Stačil jednou sraz v Gate A já ho tam jednou dokonce přivedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se