long Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 (upraveno) před 7 hodinami, nickolas napsal: A tos neviděl Longa! Kdo si mně tady bere do huby ? Upraveno 1. března 2021 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Fuj, brrrrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 2 minutami, nickolas napsal: Fuj, brrrrrr Já Ti nerozumím, jsi na mně příliš chytrý. A nebo ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Garmin..fuck time edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 17 minutami, long napsal: Já Ti nerozumím, jsi na mně příliš chytrý. A nebo ........... Beru si te do huby v souvislosti s Tadovou fotkou ala Rambo. Myslel jsem, ze tu Rambo variantu ala Tada jsi tehda delal ty, ale byl to Fazer. A to “fuj, brrrr” bylo ze si te “beru do huby”. A nebo to nechme plavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 před 52 minutami, nickolas napsal: Beru si te do huby v souvislosti s Tadovou fotkou ala Rambo. Myslel jsem, ze tu Rambo variantu ala Tada jsi tehda delal ty, ale byl to Fazer. A to “fuj, brrrr” bylo ze si te “beru do huby”. A nebo to nechme plavat Sem tam dával smajlik vole. Mír bratře ! To sem fakt nefotil, on se Tada vyprofiloval v době , kdy sem to tady nestíhali díky práci tolik sledovat . No a potom už nebylo sledovat co. Což lze nyní hodnotit jako správný krok i když nějaký exot se tady jistě najde i dnes a za rok taky . Ale co už . Většina z nás je tady kvůli hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 No ja jsem to puvodne pochopil. Ale pak jsem se nejak zamyslel a pojal jsem podezreni, ze to mozna uplne nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Tomuto říkáte humor? Mělo by tu platit, že v každému příspěvku bude vtip. Povídá Mayer Kohnovi: "Tak jsem slyšel, že u nich hořelo?" "Na ja, Mayer - shořelo dočista všecko." "A byl pojištěnej?" Kohn vytřeští oči: "Umgotesvil, Mayer, nejsou mešuge? Jak by mohlo hořet, kdybych nebyl pojištěnej?!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Covid vraci Cechy k husitskym korenum. Vsude v Evrope z nich maji strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Jestli to tu už bylo, tak se omlouvám. Já to každopádně až dodnes nezaregistroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 @dykmore Bylo, ale průser je že aktuální je to čím dál tím víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Tak si dáme na odlehčení skutecnej humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Také odlehčím od covidu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 No tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Mezitím u nás ve střední Asii . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Hádejte, co bude po skončení nouzového stavu? Velikonoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 5 minutami, Tom4 napsal: Hádejte, co bude po skončení nouzového stavu? Skrýt obsah Velikonoce otázkou je, kterého roku.2022? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 33 minutami, Tom4 napsal: Hádejte, co bude po skončení nouzového stavu? Optimisti by se měli střílet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se