Tom4 Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Only in Brno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Nechápu co řešíte. Však se alespoň trefila mezi stojany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Dyť já netvrdil že to je jako špatně;-) každej si v tom najde svý;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Taky dobjej(-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Jestli ja uz ho dneska nekde nevidel.. ;-)).. ale doted stejne nepochopil, takze klidne prosim opakovat.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Tento vyrok se hodi asi nejlepe sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 před 8 hodinami, petr_cha napsal: Jestli ja uz ho dneska nekde nevidel.. ;-)) .. ale doted stejne nepochopil, takze klidne prosim opakovat.. :-)) Buď v klidu, taky nevim o co jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 (upraveno) @Gustaf @petr_cha off topic.. V Londýne sa v poslednej dobe rozmohli agresívne a násilné krádeže drahých hodiniek. A majú do toho byť zapojení aj šoféri taxíkov, ktorí dávajú skupinám zlodejov tipy na zákazníkov. Hovoriť sa o tom začalo po tomto incidente: https://www.youtube.com/watch?v=YZh6hJ0Q3iA Upraveno 7. září 2022 uživatelem koveras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 před 14 minutami, koveras napsal: @Gustaf @petr_cha off topic.. V Londýne sa v poslednej dobe rozmohli agresívne a násilné krádeže drahých hodiniek. A majú do toho byť zapojení aj šoféri taxíkov, ktorí dávajú skupinám zlodejov tipy na zákazníkov. Hovoriť sa o tom začalo po tomto incidente: https://www.youtube.com/watch?v=YZh6hJ0Q3iA Jo taaak, už mi to seplo.... díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 A sorry majiteľovi, ale nedá mi a šupnem tu jeden lokálny... Keď kúpiš investíciu, ale potrebuješ zaflexiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Předvolební plakát majitelky pohřební služby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Není to ani tak vtip, spíš ze života, ale mě to včera pobavilo. Si tiše parkuju a tohle mi přešlo před autem... je to složenina vytípnutin z kamery, nešli tři... Napadla mě hláška ze Simpsonových - "Takový vylejzaj jenom v noci..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 před 9 minutami, Kapo napsal: Předvolební plakát majitelky pohřební služby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 VID-20220907-WA0002.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 jj konečně bude zase možno servírovat červené víno při "pokojové" teplotě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 : )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Jak mi odpověděl můj skotský zeť na otázku, při jaké teplotě se má podávat skotská whisky: Při normální pokojové teplotě - těch patnáct šestnáct stupňů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se