Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@Bert, @Kamil.K Berte, nechápu proč do něj reješ. Leží tu dlouhý tejdny motorky, auta... a nikdo se nad tím nepozastavuje. Chápu, že někoho kola dráždí a občas to mívá potřebu frajersky ventilovat, aby si pohonil svý motoristický ego, ale když jsem viděl nedávno kolegu, kterej si koupil běžnýho horáka a poprvé jsem s ním jel do práce (podotýkám že rovina a +-6km), myslel jsem, že mi cestou zkolabuje, jak byl vyřízenej. A to jsem sám zavelel pauzu, když jsem viděl, v jakym je stavu a vlekl jsem se s ním jeho tempem rychlostí <15km/h. A to mu ještě není ani 30. Tak jsem si v ten okamžik říkal, jak je super, že mám tyhle stroje rád a dopřeju si díky tomu skoro každej den smysluplnej pohyb cestou do práce a po osmi hodinách, kdy bohužel nezvednu zadek ze židle, mě to aspoň trochu udržuje v kondici.

A náhodou, Kamilův singlespeed je krásnej! :P Mimochodem není to tak dávno co jsem tu v inzerci zahlídnul autojeřáb, tak to byla pamětihodnost hodna vyzdvihnutí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 minutami, Radik napsal:

@Bert, @Kamil.K Berte, nechápu proč do něj reješ. Leží tu dlouhý tejdny motorky, auta... a nikdo se nad tím nepozastavuje. Chápu, že někoho kola dráždí a občas to mívá potřebu frajersky ventilovat, aby si pohonil svý motoristický ego, ale když jsem viděl nedávno kolegu, kterej si koupil běžnýho horáka a poprvé jsem s ním jel do práce (podotýkám že rovina a +-6km), myslel jsem, že mi cestou zkolabuje, jak byl vyřízenej. A to jsem sám zavelel pauzu, když jsem viděl, v jakym je stavu a vlekl jsem se s ním jeho tempem rychlostí <15km/h. A to mu ještě není ani 30. Tak jsem si v ten okamžik říkal, jak je super, že mám tyhle stroje rád a dopřeju si díky tomu skoro každej den smysluplnej pohyb cestou do práce a po osmi hodinách, kdy bohužel nezvednu zadek ze židle, mě to aspoň trochu udržuje v kondici.

A náhodou, Kamilův singlespeed je krásnej! :P Mimochodem není to tak dávno co jsem tu v inzerci zahlídnul autojeřáb, tak to byla pamětihodnost hodna vyzdvihnutí...

Z Mrázkovic tandemu jsme si tu dřív dělali prdel, a nikdo neměl nic proti. Nejsem odpůrce kol, naopak v rámci rekonvalescence na kolech jezdím. Tak mi KURVA nepodsouvej toto: Chápu, že někoho kola dráždí a občas to mívá potřebu frajersky ventilovat, aby si pohonil svý motoristický ego ....

Nepiš mi, jaký jsi cyklistický hrdina, je mi to jedno. Tak si tu hipstersou hrůzu kup, zajeď s ní do Karlína na fair trade mokafrpučíno bez kofeinu, a bude vystaráno.

Už mně s tou hyperkorektností neser. Na jednu stranu Ti vadí toto: ... Přátelé, tak mám takový pocit, že legendární Mrázkův tandem má svého pokračovatele .... 🙂, na druhou stranu mi nepravdivě podsouváš, že si honím svý motoristický ego, aniž bys cokoli o mém vztahu ke kolům věděl. Víš co, di do prdele.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, no, prďte na to. Pochopil jsem (předpokládám) jak to Bert myslel (a vyhledal jsem si pojem Mrázkův tandem)... Mně se to kolo taky líbí a proto jsem ho onehdy koupil z frajeřiny( Radik: díky za pochvalu👍), ale nejsem na takové kolo zvyklý  a jelo se mi na něm nekomfortně . Pro Berta je to hrůza, tak možná proto mu ( na rozdíl od jiných mnohaměsíčních prodejů s kvanty UPů) padlo do oka jako kandidát na M.t.😉...to je v pohodě, neřešme to.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...