bohus76 Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Na předchozí stránce od Lynxe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 A ku.va! A to jsem myslel, že se mi todle nikdy nestane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 I tak se může https://www.novinky.cz/clanek/krimi-vesnice-neni-mesto-tajna-policejni-akce-skoncila-ostudou-40438804#dop_ab_variant=1103580&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest228_personal_layout_3_varDD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Přátelé, tak mám takový pocit, že legendární Mrázkův tandem má svého pokračovatele .... .... a zase kolo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Prezentácia hodiniek na predaj ako sa patrí Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Přesně jak pán píše….kdo má zájem a rozumí tomu, tak nepotřebuje vědět víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 před 21 minutami, Hans Gruber napsal: Přesně jak pán píše….kdo má zájem a rozumí tomu, tak nepotřebuje vědět víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Berte, jestli je ten inzerát na kolo problém (?) tak jej uzavřu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 @Kamil.K Ahoj, není. Nemaž jej, vždyť nic neporušuješ. Jenom zkrátka (IMHO) kráčíš ve stopách Mrázkovic tandemu. Pokud si nepamatuješ, hledej zmínky. Držím palce, ať se "hipster bike" prodá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 @Bert, @Kamil.K Berte, nechápu proč do něj reješ. Leží tu dlouhý tejdny motorky, auta... a nikdo se nad tím nepozastavuje. Chápu, že někoho kola dráždí a občas to mívá potřebu frajersky ventilovat, aby si pohonil svý motoristický ego, ale když jsem viděl nedávno kolegu, kterej si koupil běžnýho horáka a poprvé jsem s ním jel do práce (podotýkám že rovina a +-6km), myslel jsem, že mi cestou zkolabuje, jak byl vyřízenej. A to jsem sám zavelel pauzu, když jsem viděl, v jakym je stavu a vlekl jsem se s ním jeho tempem rychlostí <15km/h. A to mu ještě není ani 30. Tak jsem si v ten okamžik říkal, jak je super, že mám tyhle stroje rád a dopřeju si díky tomu skoro každej den smysluplnej pohyb cestou do práce a po osmi hodinách, kdy bohužel nezvednu zadek ze židle, mě to aspoň trochu udržuje v kondici. A náhodou, Kamilův singlespeed je krásnej! Mimochodem není to tak dávno co jsem tu v inzerci zahlídnul autojeřáb, tak to byla pamětihodnost hodna vyzdvihnutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 A ja zas nechápu proč se do toho montuješ, když si to v dobrém a na pohodu už napsali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 před 12 minutami, Radik napsal: @Bert, @Kamil.K Berte, nechápu proč do něj reješ. Leží tu dlouhý tejdny motorky, auta... a nikdo se nad tím nepozastavuje. Chápu, že někoho kola dráždí a občas to mívá potřebu frajersky ventilovat, aby si pohonil svý motoristický ego, ale když jsem viděl nedávno kolegu, kterej si koupil běžnýho horáka a poprvé jsem s ním jel do práce (podotýkám že rovina a +-6km), myslel jsem, že mi cestou zkolabuje, jak byl vyřízenej. A to jsem sám zavelel pauzu, když jsem viděl, v jakym je stavu a vlekl jsem se s ním jeho tempem rychlostí <15km/h. A to mu ještě není ani 30. Tak jsem si v ten okamžik říkal, jak je super, že mám tyhle stroje rád a dopřeju si díky tomu skoro každej den smysluplnej pohyb cestou do práce a po osmi hodinách, kdy bohužel nezvednu zadek ze židle, mě to aspoň trochu udržuje v kondici. A náhodou, Kamilův singlespeed je krásnej! Mimochodem není to tak dávno co jsem tu v inzerci zahlídnul autojeřáb, tak to byla pamětihodnost hodna vyzdvihnutí... Z Mrázkovic tandemu jsme si tu dřív dělali prdel, a nikdo neměl nic proti. Nejsem odpůrce kol, naopak v rámci rekonvalescence na kolech jezdím. Tak mi KURVA nepodsouvej toto: Chápu, že někoho kola dráždí a občas to mívá potřebu frajersky ventilovat, aby si pohonil svý motoristický ego .... Nepiš mi, jaký jsi cyklistický hrdina, je mi to jedno. Tak si tu hipstersou hrůzu kup, zajeď s ní do Karlína na fair trade mokafrpučíno bez kofeinu, a bude vystaráno. Už mně s tou hyperkorektností neser. Na jednu stranu Ti vadí toto: ... Přátelé, tak mám takový pocit, že legendární Mrázkův tandem má svého pokračovatele .... , na druhou stranu mi nepravdivě podsouváš, že si honím svý motoristický ego, aniž bys cokoli o mém vztahu ke kolům věděl. Víš co, di do prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 (upraveno) Konečně je tu sranda. .. fair trade mokafrpučíno Upraveno 29. července 2023 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Chlapi, no, prďte na to. Pochopil jsem (předpokládám) jak to Bert myslel (a vyhledal jsem si pojem Mrázkův tandem)... Mně se to kolo taky líbí a proto jsem ho onehdy koupil z frajeřiny( Radik: díky za pochvalu), ale nejsem na takové kolo zvyklý a jelo se mi na něm nekomfortně . Pro Berta je to hrůza, tak možná proto mu ( na rozdíl od jiných mnohaměsíčních prodejů s kvanty UPů) padlo do oka jako kandidát na M.t....to je v pohodě, neřešme to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Kamile, díky za koment, ale už netřeba řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Dobre, predseda. Pumpickare a hipstry je potreba potirat v zarodku. at jsem offtopic, tak tohle na me sedi dokonale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 To me pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se