Jump to content

Recommended Posts

před 5 hodinami, Radek124 napsal:

Geniální. Škoda že místo koberce není vidět jestli má i "pupeční ledvinku" a nebo aspoň "kabelešku" :speak_cool:

Tam mi napadlo proč ponožky a sandály jsou takříkajíc guilty pleasure. Když by si to vzal jeden den  princ of Wales, tak kdo by to neměl , byl by módní policií sežrán zaživa 😝

@ConradSpíš chválím opravdu originální "happy socks". Samotné fusky v sandálech beru jako retro, odkaz na dobu kdy k nim byla ta ledvinka (dnes buznakabeleška přes rameno) nepostradatelná :speak_cool:

PS: Z praktického hlediska mi to přijde furt lepší než pre-hipsterské uzavřené bíle lakované gumo-koženkové Nike Air na zpocených bosých kopytech, opěvované znalci diskotékového retra ve vedlejším vlákně :whistle:

Edited by Radek124

před 4 hodinami, Radek124 napsal:

@ConradSpíš chválím opravdu originální "happy socks". Samotné fusky v sandálech beru jako retro, odkaz na dobu kdy k nim byla ta ledvinka (dnes buznakabeleška přes rameno) nepostradatelná :speak_cool:

PS: Z praktického hlediska mi to přijde furt lepší než pre-hipsterské uzavřené bíle lakované gumo-koženkové Nike Air na zpocených bosých kopytech, opěvované znalci diskotékového retra ve vedlejším vlákně :whistle:

Máš recht, není nad decentnost 🤣