Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 29. 7. 2023 v 20:33, Bert napsal:

Tak si tu hipstersou hrůzu kup, zajeď s ní do Karlína na fair trade mokafrpučíno bez kofeinu, a bude vystaráno.

Já nevím jak v Karlíně, ale v Holešovických hipster kavárnách momentálně jede matcha laté a to jak v horké, tak i v ledové podobě 🙂 

Upraveno uživatelem safi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sloupek Lucie Šilhavý o rozchodech 

Zajímalo mě, co dotyčnému napsala, protože její přímočarost by se dala tisknout na novoročenky. „Vracím se ke svému vztahu s vibrátorem,“ mrkla na mě. Ne. Tak novoročenky ne. Když Jaruně přišla odpověď, zasmála se. „Hele, podívej, co mi píše, možná jsem se unáhlila, on je vážně formát: Divné, že to nevyšlo. Podle horoskopu jsme se k sobě báječně hodili. Já jsem Býk. A ty hrozná kráva.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, AdaMoss napsal:

Ten moment, kdy si po výměně strapu uvědomíš, že něco nehraje 😅.

IMG_5143.jpeg

Tohle vubec neni vtipne... Respektive tohle ano, protoze to jde jednoduse prehodit... Ale my co vyrabime veci z kuze a prezky vetsinou nytujeme... Tak se nam to (tedy aspon mne osobne) samozrejme taky obcas stane... A je to dost k nasrani, mirne receno. 😁

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, Radek124 napsal:

No co - kompromisní řešení pro posedlé co se nemůžou shodnout jestli mít volný konec roličky u zdi a nebo ode zdi :speak_cool:

Taky jsem váhal zda to dát sem či do "fobie a obsese" 🙂 btw hádám že ať už zastánci jedné (správné, od zdi) či druhé možnosti, by za to je fotce lámali ruce 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...