VS Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 2 hodinami, VS napsal: Ptal jsem se v OBI. Nemaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 3 hodinami, McStinger napsal: Ono ich je najviac na prechodoch pre chodcov a tam sa tuším strieľať nemá Stačí je jen sestřelit z kola, aby přes přechod přešli po svých… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 (upraveno) Upraveno 10. listopadu 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Neviem, možno to tu už niekde bolo. Frustrácia spojená s častým pužitím "vittu" a "perkele" so správnym prízvukom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 A ten první byl důchodce, co jel nakoupit nebo pomalejší závodník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Jeden černější... ale myslim si, ze by se zasmal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 před 3 hodinami, McStinger napsal: Neviem, možno to tu už niekde bolo. Frustrácia spojená s častým pužitím "vittu" a "perkele" so správnym prízvukom jumalauta shrnul asi všechny slova, které jsem se tam naučil, ale saatana chimpanze me odvarilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Brašna amerických astronautek .....při vzácném plně ženském výstupu do kosmu opravovaly systémy.... .....volně plující brašnu s nářadím, která na začátku tohoto měsíce vyklouzla astronautkám Jasmin Moghbeliové a Loral O’Haraové.... https://www.novinky.cz/clanek/veda-skoly-brasna-americkych-astronautek-stale-krouzi-kolem-zeme-je-sance-ji-najit-v-dalekohledu-40450652#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Omlouvám se jestli tady ženy ve vesmíru již byly, ale přišlo mi to opravdu vtipné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 No co, měly toho plnou kabelku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 13 hodinami, Rodkopf napsal: jumalauta shrnul asi všechny slova, které jsem se tam naučil, ale saatana chimpanze me odvarilo Já žasnu že v tom něco slyšíte, pro mě je to shluk na sebe volně navazujících souhlásek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Tvl, ty baby se fakt nehodi k nicemu :-D. Uz se to v minulosti jednou stalo (cela brasna) a zase babe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 2 hodinami, Klotzman napsal: Já žasnu že v tom něco slyšíte, pro mě je to shluk na sebe volně navazujících souhlásek... tady budeš rozumět všemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 15 hodinami, Rodkopf napsal: jumalauta shrnul asi všechny slova, které jsem se tam naučil, ale saatana chimpanze me odvarilo jo, super klip Ridic: Saatanan simpanssi! Mä ajan päin saatana! Navigator: Et aja! Ridic: Vittu, mene nyt jumalauta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmax Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 https://x.com/MocnyPetr62670/status/1724500689705984376?s=20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se